Entrevistes

Agnès Algueró no deixa passar el «Temps» en va

Estrenem el nou clip de l'artista com a avançament del nou disc que treurà al setembre

| 03/06/2021 a les 13:15h

Agnès Algueró
Agnès Algueró
Agnès Algueró s'endinsa en nou projecte musical després de formar part del duet Aixopluc i del grup garrotxí Agnès & The Pèpits. La cantant, que prové del pop intimista, publicarà l'àlbum de debut en solitari aquest mateix setembre. De moment, es dona a conèixer amb el senzill “Temps”, un tema que ens parla de poder deixar de ser productius per una estona i observar què tenim al voltant. N'estrenem el clip en primícia.


Des d'un vessant íntim, la lletra és una manera d'explicar que les coses a vegades poden capgirar-se i fer-nos la vida més complicada. "Si el vent fred ens separa, si el mal temps se'ns endú, i si el mar se'ns enfada, si s'enfada, vindré", versa la cançó. La mateixa Algueró explica com la cançó parla "dels amics i de les hores mortes, parla de l'avorriment i de l'aprenentatge de la vida a través del paisatge, parla del silenci i del temps quiet quan no hi ha rellotges".

El clip, enregistrat a Batet de la Serra, poble on l'artista ha viscut gran part de la seva vida, mostra i explica les arrels que l'han guiada fins a fer la música i les lletres que fa. En efecte, el vídeo, de caràcter rústic i natural, és una veneració als paisatges més rurals i ajuda a contextualitzar la idiosincràsia de l'àlbum. Al marge d'això, val a dir que al clip també hi surten les ballarines de l'Esbart Olot, que segons diu la cantant, "fan un homenatge a les dones i a les formacions d'arrel tradicional tant de dansa com de música".

Quant al nou disc, compta amb col·laboracions com Momi Maiga, Paula Grande o Anna Ferrer, entre d’altres, que han aportat riquesa i varietat al treball d'Algueró. “Els artistes que col·laboren al disc són referents per mi i alhora contactes propers meus i del productor, en Dani López", comenta la cantant. La tria de cantants, segons explica la mateixa artista, també ha servit per donar un significat determinat a les cançons, tant per la manera de cantar de les artistes com per la forma amb què viuen la música. 

Al marge d'això, val a dir que la poesia és molt present tant en la vida personal de la cantant com en aquest primer disc, on trobem dos poemes musicats."Tinc una manera bastant poètica de pensar i de descriure les coses que em passen", diu Algueró, i per això mateix, admet que "no podia obviar-la a l’hora de fer aquest disc".
Especial: Entrevistes
Arxivat a: Enderrock, Agnès Algueró, entrevistes, Momi Maiga, Paula Grande, Anna Ferrer, Aixopluc, Agnès & The Pèpits, Actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.