Actualitat

«Volant»: la cançó preferida de Marcel i Júlia

El duet admet que els encisa la cançó de La Troba Kung-Fú escrita per Joan Garriga

Parlem amb els músics com a part d'una nova secció estiuenca amb més d'una cinquantena d'artistes

| 28/08/2021 a les 17:00h

Marcel i Júlia
Marcel i Júlia | Michal Novak
Aquest estiu hem volgut parlar amb tot un seguit d'artistes -Gullem Solé (Buhos), Miki NúñezBethPupil·lesJoana SerratLa QueencyMireia VivesJoan Reig o Ferran Palau, entre molts altres- per saber quins són els seus grans referents. Tots ells, escriuen i componen les seves pròpies cançons, ja sigui per als seus projectes en solitari o per al grup del qual formen part, però el que els hem volgut preguntar és quina cançó en català, d'un/a altre/a artista, és la seva favorita.

Marcel Lázara, de Marcel i Júlia, ho té ben clar: "La cançó en català que m'hauria agradat escriure és 'Volant' de La Troba Kung-Fú. Per la seva puresa, 'finura' i sensibilitat extrema. En Joan Garriga és un dels grans, injustament poc reconegut, del nostre país. Un país que valora el seu capital artístic per la gent que mou".
 

Sobre l'estiu i com se l'han plantejat, el duet comenta: "No ens podem queixar, la veritat. Hem tingut l'estiu ple d'actuacions, i això que es preveia negre. Estem molt contents. En el nostre cas, hem decidit preparar el directe centrant-nos en la part artística. Sense pensar en restriccions, adaptacions ni en les circumstàncies, una mica per salut artística i mental, al marge de les conseqüències econòmiques que això suposaria en un any tan difícil". I encara rebla: "Estem acostumats a malviure de la música, i la pandèmia només és una altra pedra al camí".
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, La Troba Kung Fu, Joan Garriga, Marcel i Júlia

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.