actualitat

Amulet guanya el concurs Pop Rock de Palma

El cantautor de Santa Maria ha quedat en primer lloc a la final celebrada a Ses Voltes

Així mateix, Antoni Mulet 'Amulet' ha guanyat el Premi Enderrock a millor cançó en català

El segon i tercer guardó del concurs queden en mans de Queen Marsa i Cabrón, respectivament

​El Concurs Pop-Rock 2021 ja té els semifinalistes

| 04/10/2021 a les 17:00h

Amulet a la final del Concurs Pop-Rock de Palma
Amulet a la final del Concurs Pop-Rock de Palma
El cantautor de Santa Maria del Camí (Mallorca), Antoni Mulet ‘Amulet’, ha resultat vencedor de l’edició d’enguany del concurs Pop Rock de Palma, així com guanyador del Premi Enderrock a la millor cançó en català. Així ho va resoldre ahir el jurat a la final celebrada al centre cultural Ses Voltes. L’han seguit, en segona i tercera posició respectivament, la banda palmesana de hard rock Queen Marsa i el sextet Cabrón, carregat d’humor.

Semifinalista del concurs Sona9 2019, el jove Amulet ha publicat enguany el primer llarga durada, Un desert de colors (Blau, 2021), després de debutar dos anys abans amb l’EP En clau de son (Cases de la Música, 2019). Gràcies al Premi Toni Reynés (atorgat al guanyador del concurs palmesà), el músic actuarà a la Fira B! de l’any vinent, i a la Revetla de les Festes de Sant Sebastià 2022, amb un contracte de 3.000 euros, que podrà cobrar en efectiu o bé en espècies amb l’enregistrament de cançons o d’un videoclip. Alhora, Amulet s’ha fet també amb el Premi Enderrock a la millor cançó en català per “Es teu cos nu”.


Per la seva banda, el quintet Queen Marsa ha quedat en segon lloc al concurs Pop Rock de Palma, fet que suposa també una actuació a la Revetla de les Festes de Sant Sebastià amb un contracte de 2.000 euros, mentre que el del tercer seleccionat, Cabrón, està valorat en 1.000 euros. A més d’aquest guardó, Queen Marsa també ha rebut el premi Sputnik Ràdio, que els assegura un espai en el mitjà tant aquest any com el vinent.

RECONEIXEMENTS ESPECIALS
Més enllà dels premis per als tres guanyadors del concurs, s’han atorgat diversos reconeixements accèssits entre els finalistes. Així doncs, el grup de pop psicodèlic Bilo s’ha fet amb el premi del segell Espora Records, consistent en l’edició d’un senzill en vinil, i el de Novo Café Lisboa, amb la programació d’un concert per al 2022. El guardó de la Fira del Disc de Mallorca, que suposa una actuació per a l’any 2022, ha quedat en mans de la banda de punk Main Line 10; mentre que el de Trui Espectacles se l’endú el quartet de pop-rock Mantra, que serà teloner o grup principal en un concert que programi l’entitat.

Els semifinalistes manacorins del concurs Sona9 2021 Bisuri i els Mossos s’han endut, per la seva banda, el premi Mallorca Fest -que els garanteix un lloc dins del festival- i el de l’Ajuntament de Palma i Es Gremi, atorgat al millor grup amb integrants femenines, i que consisteix en un local d’assaig per a 6 mesos. El duet rocker Yoko Factor actuarà al Maraca Club i el festival Gèiser, com a guanyador de tots dos accèssits.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, edrbalears, Amulet, Queen Marsa, Concurs de pop-rock de Palma, Cabrón

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.