SONA9

La lluita social i musical de La Fera al Sona9 d'iCat

El programa s'emet aquest dilluns a les 10 de la nit

Aquest és el quart dels cinc episodis dedicats als finalistes de l'actual edició del concurs Sona9

| 24/10/2021 a les 14:00h

La Fera
La Fera | Carles Rodríguez
Demà és dilluns i torna la rutina setmanal, però de nou gaudirem d’una bona dosi musical amb el programa Sona9 d’iCat. L'espai radiofònic, conduït per Lluís Gendrau, repassarà l'actualitat del concurs de bandes emergents organitzat pel Grup Enderrock, a més de posar el focus d'atenció en formacions amb novetats discogràfiques.

Durant aquestes setmanes, el programa ha acollit els directes dels cinc finalistes del Sona9. En aquest quart episodi especial, s’escoltarà l’actuació gravada a la sala Salamandra del grup de reggae, ska i rock La Fera, procedent de L’Hospitalet, i se’n descobriran les influències.

La Fera entén la música com un altaveu compromès i una eina de transformació social. La superbanda de L’Hospitalet de Llobregat aposta per la música festiva i combativa: des d’un missatge contra el canvi climàtic per denunciar la indiferència col·lectiva davant la destrucció del territori fins a la reivindicació d’identitats segrestades per l’imperialisme salvatge que ha silenciat pobles sencers a Llatinoamèrica.
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Sona9, La Fera, Sona9 d'iCat, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.