estrenes

Salvatge Cor emprèn un camí «Cap a la llum»

Avancem en primícia el nou clip de la formació mallorquina

| 28/10/2021 a les 12:30h

Fotograma de «Cap a la llum» de Salvatge Cor
Fotograma de «Cap a la llum» de Salvatge Cor
Per al jurat dels Premis Enderrock de la Música Balear, el millor disc de l’any passat va ser Bruixes (DiscMedi, 2019), el darrer treball de Salvatge Cor. Ara -i sota el fitxatge d’una nova discogràfica que just s’acaba de crear com a satèl·lit de l’agència de comunicació Fever! Productions, Magic In The Air-, la banda de Llorenç Romera presenta un nou senzill sobre la identitat líquida, tot explorant noves sonoritats: “Cap a la llum”. N’estrenem el clip en primícia.
 

“Cap a la llum” presenta, precisament, un viatge fora de la foscor, buscant la llum a l'exterior, però sobretot a dins. És una cançó d’autodescobriment i d’acceptació de qui som i què volem, encara que no sempre sigui el que més ens agradaria ser. Però amb un missatge positivista, que posa una meta, al final d’aquest camí que a vegades pot ser fosc, on “ens en sortirem, perquè sempre ho feim. I ens sortirem, i no esteim tot sols”. La lletra, segons explica la formació, tracta doncs, de  “la necessitat de mirar endins, de cercar quelcom real, i de qüestionar d’un altre angle la unió entre alta i baixa cultura, entre ordre i desordre”. I és que de fet, no tot és abstracte i metafísic, i l’acceptació d’un mateix passa, en aquest cas, també per l’ús de l’article salat.
 
En aquest tema, la banda ha pres un nou camí sonor i més minimalista, que els endinsa en una mena de folktrònica. Malgrat que “Cap a la llum” no formarà part del proper disc que prepara Salvatge Cor, sí que anticipa el fil que estirarà la formació mallorquina d'ara en endavant. Per a perfilar la sonoritat, han comptat amb la producció de Lluís Cabot, les mescles d’Enric Hernaiz i la masterització de Victor García als estudis Ultramarinos. Per la seva banda, el clip, obra d’Aina Costa Roca, mescla imatges d'un viatge infantil a Disneyland amb imatges d'una fotografia d'un Llorenç Romera menut atrapada en un bloc de gel que, a poc a poc, es va descongelant.
 
La banda serà dissabte a Porreres (Mallorca), en un concert organitzat per l'associació Joves de Mallorca per la Llengua -on actuarà amb Roig! i Reïna-, i el 11 de novembre al festival Fira B!.
 
MÚSICA I MÀGIA A L’AIRE
Aquest mes d’octubre ha arrencat el segell Magic in the Air, fundat per l’agència de comunicació Fever! Productions, amb Eneida Fever! i Pablo Luna Chao al capdavant, i en aliança amb Hidden Track Records. El desencadenant de l’aventura va ser Chico Jorge, a qui des de Fever! Productions es van plantejar editar per primera vegada.

El senzill de “Cap a la llum” és el segon treball que edita Magic in the Air  -després del primer llançament amb “Revolución en 32 versos” de Chico Jorge-. A més de totes dues formacions, el segell també compta entre els seus fitxatges amb Majo D’Souza, una cantautora anglesa-uruguaiana resident a Sant Cugat que ara mateix prepara el seu segon treball, previst per 2022.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, edrbalear, Salvatge Cor, a, actutalitat, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.