actualitat

Enderrock Sona de gener amb Marina Rossell i miquel

Dimecres 12 de gener presentem el primer número d'Enderrock de l'any amb l'artista que en protagonitza la portada, Marina Rossell

A més, escoltarem en directe el jove músic igualadí que acaba de debutar amb 'ç'

La veu melodiosa de Marina Rossell arrenca l'Enderrock del 2022

| 05/01/2022 a les 14:00h

Imatge il·lustrativa
El pròxim dimecres 12 de gener, Marina Rossell i miquel ens acompanyaran en el primer Enderrock Sona de l'any per mostrar-nos en directe els seus respectius treballs. El showcase -que també es podrà seguir en streaming- començarà a les 19:30h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Rosselló, 515, Barcelona) i servirà per presentar el número de gener de la revista Enderrock, que compta amb Rosell en portada. Pots venir amb un/a acompanyant, emplenant aquest formulari.

A les 19h s'obriran les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm i a les 19:30h començarà l'Enderrock Sona de gener amb miquel, que ens descobrirà el seu treball de debut, el conceptual ç (autoeditat, 2021). Tot seguit, Marina Rossell ens parlarà dels 300 crits (Satélite K, 2021) que configuren el seu 25è disc d'estudi i ens en farà un tastet en directe.

 
IMPORTANT
Per poder accedir al concert es requerirà el passaport COVID de cada assistent (es pot sol·licitar a La Meva Salut) + DNI.

_____
Els menors de 16 anys no podran accedir a l'espai on se celebraran els concerts sense l'acompanyament d'una persona major d'edat. Caldrà que duguin aquesta autorització signada.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, miquel, Marina Rossell, actualitat, Enderrock Sona

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.