ESTRENES

Nerea Bassart Trio es rebel·la a «Presons»

Estrenem en primícia el primer avançament del nou àlbum del grup

'Soroll' de Nerea Bassart Trio, cançó per cançó

| 23/02/2022 a les 10:00h

Nerea Bassart Trio
Nerea Bassart Trio
A Soroll (Discmedi, 2020), Nerea Bassart Trio va fer un pas més enllà del rock que havia definit la cantant vendrellenca per abraçar un estil més funk i soul. Ara, amb el nou disc Presons (Discmedi, 2022), la formació es rebel·la i adopta una sonoritat més urbana. Avui estrenem en exclusiva el primer avançament del disc homònim, "Presons".


Nerea Bassart Trio fa un gir estilístic i estètic amb bases electròniques i una veu estripada que evidencia la versatilitat vocal de la cantant del Penedès. "Presons" apareix acompanyada d'un videoclip enregistrat per Individuo Filmmaker a l'antiga presó barcelonina La Model, un espai que, tot i els nous usos que té actualment, encara conserva l'empremta d'un passat fosc.

Nerea Bassart és una jove cantant i multiinstrumentista del Vendrell que es va fer coneguda guanyant el càsting que li va permetre participar al disc Polièdric (RGB, 2019) de Lax'n'Busto. Abans, però, havia publicat dos treballs d'estudi: Lucid Dreams (Rock CD Records, 2017) i l'EP Something in the bone (autoeditat, 2018). Fa dos anys va iniciar el projecte Nerea Bassart Trio, en què a més de cantar es posava a la bateria, al costat de Xavi Pomar al baix i de Pau Josa a la guitarra.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Actualitat, estrenes, Nerea Bassart Trio

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.