Estrenes

La paternitat de Navet

Estrenem en primícia la primera cançó de la formació barcelonina

Navet: «Hem sentit la necessitat de fer música en català»

| 24/02/2022 a les 12:00h

Navet
Navet | Àlex Llovet
Navet és el ressorgiment musical de Salva i Christian Rey i Àlex Llovet, els tres integrants de The Pinker Tones. Amb un esperit renovat, prenent el català com a llengua referencial i mirant cap a les sonoritats dels anys setanta, la banda actuarà a la gala de lliurament dels XXIX Premis ENDERROCK 2022. Avui, però, desvelem en exclusiva "Pare", el primer avançament del seu llarga durada de debut previst per a la tardor.


"Pare" estableix un diàleg sobre tot allò que representa la paternitat, posant en relació el rol de l'individu com a fill i com a pare. Dels records d'infantesa amb el progenitor fins a la comprensió de la paternitat, la lletra relata el creixement de nen a adult i els diferents descobriments vitals que això comporta.

Aquest creixement, a més, també es veu reflectit en l'àmbit musical. La línia de baix inicial, secundada tan sols per la seca caixa de la bateria, a poc a poc va guanyant companyia: primer, s'hi sumen els suaus sintetitzadors de Christian Rey; més tard, s'incorpora l'ukelele de Salva Rey, i posteriorment, la guitarra de Vidal Soler, que conclou el tema amb una dolça melodia a l'uníson amb el sintetitzador, al més pur estil David Gilmour (Pink Floyd).
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, navet, estrenes, the pinker tones

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.