Estrenes

Roigé en directe en tots els graus

Estrenem en primícia el concert a 360º del cantautor barceloní

Un concert de Roigé a 360°, de la mà del Verkami

| 07/04/2022 a les 12:30h

Roigé
Roigé
El 2013, Roger Canals va començar el seu projecte com a cantautor amb el sobrenom de Roigé. Després de publicar Paracaigudes (Right Here Right Now, 2016) –treball amb el qual va debutar– i Ingràvid (La Catenària, 2020), l'artista va pensar a fer un concert proper, circular i enregistrat en 360º. L'actuació es va celebrar el passat 6 de març al Teatre Auditori de Cardedeu, i avui n'estrenem el resultat.
 

Aquest concert ha estat un dels primers a Catalunya en projectar-se en 360º. Roigé junt amb la seva banda va formar un cercle enmig de l'escenari, rodejat pels espectadors, asseguts també formant un cercle a la mateixa alçada. Enmig de tot això, s'hi va situar la càmera encarregada de mostrar la visió immersiva del concert. Així, en el vídeo es pot observar, passant per tots els graus orbitals, des de Roigé i la seva banda fins a totes les persones que van assistir en aquell concert, i anar-ne canviant la perspectiva. Per navegar-hi, s'han de prémer els botons del lateral esquerre de la pantalla, o moure-s'hi amb l'ajuda del ratolí i/o el dit -depenent del dispositiu que s'utilitzi-. A més, a l’actuació van col·laborar artistes com la cantant de La Roca del Vallès Laia Llach, la música barcelonina Gemma Abrié i la cantautora martorellenca Sandra Bautista. També hi van estar presents els cantants Biel Samó, Sònia Moreno i Chucho Díaz.
 
Més enllà d'aquesta proposta, Roigé està cuinant un tercer àlbum digital que inclou cinc nous temes i tres cançons reeditades. El disc tindrà també una opció innovadora: a través d'unes ulleres "Card Board", es podrà visualitzar els vídeos de cada cançó en format de Realitat Virtual. El disc està previst que es publiqui cap a l'estiu.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Estrenes, Roigé, Roger Canals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.