Estrenes

Flossum es reivindica tal com és

Estrenem en primícia el primer avançament del segon EP del duet format per Maria Shu i Arnau Gil, 'Temps'

| 04/05/2022 a les 10:00h

Maria Shu, de Flossum
Maria Shu, de Flossum
Flossum és el nom artístic que uneix la cantant i saxofonista bielorussa Maria Shu i el guitarrista terrassenc Arnau Gil. El seu projecte neix durant la pandèmia, en un moment de parar i observar la vida. El 2021, el duet va publicar l'EP Fell That Heat (2021), que recull diverses cançons populars de la dècada dels setanta, vuitanta i noranta. Enguany, Flossum torna amb una nova proposta més personal i amb quatre temes propis: l’EP Temps (Segell Microscopi, 2022). N'estrenem en exclusiva el primer avançament: “Soc com soc”. 
 

“Soc com soc” és un tema que reflexiona sobre les relacions tòxiques que et porten o t’obliguen a ser algú qui realment no ets. "Soc, però no soc el que tu voldries. Soc, però no el que tu vols que sigui. Soc com soc (...), no m’estimes, si m’obligues", canta Shu, arrossegant la veu per sobre d'un acompanyament funk, càlid i sensual.
 
A més, el tema arriba amb un videoclip guionitzat, gravat i editat per Horia Mihon, i protagonitzat per les membres de la companyia de dansa Giant Steps Dance Group: Alina Sokulska, Georgina York, Eila Galán, Nela Vondraeček, Myriam Benlarech i Paula López Cordón.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Estrenes, Actualitat, Maria Shu, Arnau Gil, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.