actualitat

Oberta la convocatòria per actuar al Castell de Bellver

L'Ajuntament de Palma rebrà propostes artístiques, fins al 16 de maig, per actuar aquest agost al pati d’armes del Castell de Bellver

| 20/04/2022 a les 10:54h

Castell de Bellver
Castell de Bellver | Ajuntament de Palma
L’Ajuntament de Palma ha obert una convocatòria artística per a la programació d’aquest estiu al Castell de Bellver. Les actuacions es duran a terme els dimecres i dijous d’agost al vespre, i l’únic requisit per participar-hi que és que l’espectacle sigui adaptable a les característiques de l’espai. La recepció de propostes finalitzarà el 16 de maig de 2022.
 
Des d’ara i fins a mitjan maig, es pot presentar, per formar part del cicle, qualsevol proposta artística íntima (i amb un nivell decibèlic no superior a 95 dB). La convocatòria està oberta a artistes, entitats culturals, promotors, companyies, associacions i persones físiques o jurídiques que desenvolupin una activitat musical adaptable a les característiques de l’espai patrimonial del pati d’armes del Castell de Bellver, tant a nivell sonor com estètic. Segons s’especifica a les bases, la documentació per presentar-se a la convocatòria s’ha d’enviar abans del 16 de maig a [email protected].
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Palma, Castell de Bellver, edrbalears, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.