estrenes

Lapiel arriba a bon port

Estrenem el nou clip del músic barceloní, «Cançó del nàufrag»

Lapiel: «Crec que és preciós compartir-se des de la feblesa»

| 20/04/2022 a les 13:00h

Lapiel
Lapiel
A finals de 2021, Xavi ‘Lapiel’ va debutar amb el llarga durada Kamikaze (autoeditat), un disc de vuit cançons punyents i honestes. Ja amb nou material entre les mans, avui mostra en exclusiva per Enderrock.cat la “Cançó del nàufrag”, enregistrada en directe d’una tirada al casal hortenc de Font d’en Fargues.
 

A través del seu rock d’autor, Lapiel canta a “Cançó del nàugraf” sobre com surfejar la vida quan les coses van mal dades. El tema, segons explica l’autor, “construeix una metàfora que parla de la resiliència enfront dels moments convulsos de la vida, i de com, a vegades, tot i que sigui dur, val la pena ‘deixar-se endur per la marea’ per arribar a nous ports”, explica l’artista. Amb una pretensió d’honestedat i nuesa, la peça ha estat enregistrada en directe i en format de trio per mostrar la seva cara “més transparent i natural”. L’audiovisual ha anat a càrrec de Daniel Mialdea i Carla Galve, i el so ha estat gravat per Gerald Gimeno i mesclat per Quique.
 
Lapiel, acompanyat de Rafa Motila (bateria), Quique (baix), Clara Martín (guitarra i veu) i Edu Haro (guitarra) presentarà Kamikaze, en un format únic -que porta per nom ‘Una lluna nova’- el pròxim 27 d’abril a Barcelona, al casal Font d’en Fargues.

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Lapiel, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.