actualitat

Roger Argemí representa el català a Dinamarca

L'igualadí ha estat escollit per participar en el certamen europeu Liet International de llengües regionals i minoritzades

Roger Argemí i «La contradicció» de l'amor

| 11/05/2022 a les 14:58h

Roger Argemí
Roger Argemí | Arxiu
Ara fa 20 anys que va néixer el concurs europeu Liet International, que pretén ser una alternativa a Eurovisió que doni veu a llengües regionals i minoritàries. Enguany, en la seva 13a edició, el català torna a formar part del festival de la mà de Roger Argemí, que s’hi presenta amb “La contradicció”. El festival se celebrarà en la vigília d’Eurovisió: el 13 de maig a les 19h a Tønder (Dinamarca), i es podrà seguir en línia al web del concurs.
 
L’igualadí Roger Argemí representarà el català en el certamen, escollit entre vint-i-vuit candidatures. Tot i que serà la primera vegada que el músic participi en el Liet Internacional, ja va ser elegit el 2020, en una edició que finalment va ser cancel·lada a causa de la pandèmia. Així, divendres hi interpretarà “La contradicció”, una cançó pop i festiva, que explora els mals de cap d'estar en una relació amorosa complicada.
 

A més, d’Argemí cantant en català, al festival també hi haurà gallec -amb Carolina Rubirosa-, danès, frisó (Holanda), sard i sudtirolès (Itàlia) tàtar (Tatarstan, Rússia) i còrnic (Regne Unit), entre altres llengües minoritzades. En total són tretze els artistes, així com els idiomes, que s'hi batran.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Roger Argemí, Dinamarca, Liet International

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.