ESTRENES

​«Els dies bons» de Paunezz

Estrenem en primícia el videoclip d'«Els dies bons» de l'artista igualadí

Paunezz: «L'escena musical catalana és poc 'gay-friendly'»

| 25/05/2022 a les 13:00h

Paunezz
Paunezz
Fa un any Carles Pauné presentava el projecte musical Paunezz amb l'EP#1 (Microscopi, 2021), ara fa un pas més amb la segona part, EP#2 (autoeditat, 2022). Un treball en què l'igualadí mostra cançons sinceres, sensibles i delicades passant per diferents estadis emocionals. L'última cançó d'aquest àlbum obre la porta a temps millors amb "Els dies bons" i avui n'estrenem en exclusiva el videoclip.


"Aquesta cançó la vaig compondre quan estava treballant a Operación triunfo, fa 2 anys. Soc una persona a qui li costa molt fer feina en una oficina, aquest rotllo no el tolero", explica Carles Pauné. "Els dies bons" aprofundeix en la idea d'escapar i rebutjar aquesta vida monòtona. Un tema que va descartar a l'EP#1 i que va recuperar durant la producció de l'EP#2, "i crec que detalla molt bé com em sento".

El film, codirigit per Bernat Bisbal, Sarah Molano i Arnau Gràcia, manté l'estètica envellida de les peces audiovisuals de Paunezz. "És  l'últim tema de l'àlbum i contrasta molt amb el primer, 'Un bosc enmig de la ciutat', ens va semblar guai que els dos vídeos estiguessin connectats per alguns elements, perquè els dos tenen dansa i s'assemblen molt d'estil", declara Pauné. En aquesta peça Paunezz pinta una tela, que és la mateixa que apareix en el vestuari o penjada darrere del piano a "Un bosc enmig de la ciutat", per simbolitzar com al llarg del treball ha deixat les seves idees com pinzellades de colors.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena videoclip, estrenes, Paunezz, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.