Festivals

Torna el festival solidari Mússol amb 31 FAM, Ginestà o Judit Neddermann

La tercera edició serà el 10 d’octubre a les 20:30h a la Sala Apolo de Barcelona

Al concert també hi participaran Flashy Ice Cream, Sara Roy o Kelly Isaiah, entre altres

El festival destinarà els beneficis a #RockpelsXuclis, una campanya de l’AFANOC pels joves amb càncer

| 05/10/2022 a les 19:30h

Imatge il·lustrativa
Xavier Marcadé
El pròxim 10 d’octubre a les 20:30h de la nit el festival solidari Mússol tornarà a la sala Apolo. 31 FAMGinestà i Judit Neddermann, són alguns dels artistes que participaran en la tercera edició, i Kelly Isaiah, vocalista i líder de la banda de reggae catalana Koers, serà l’encarregat de presentar l’acte, en el que també participarà com a artista.
 
El festival també comptarà amb noms coneguts com Flashy Ice Cream, Sara Roy, Double & Hug Sound, Pau Lobo i Gessamí Boada. Cada un d’ells interpretarà tres dels temes més emblemàtics de la seva carrera, i per a fer-ho els acompanyaran músics de l’ESMUC i el Taller de Músics.
 

Les dues primeres edicions van esgotar les entrades, i van tenir una bona acollida per part del públic. Igual que els anys anteriors, l'edició d'enguany del festival destinarà tots els beneficis al projecte ‘La Casa dels Xuklis’ de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Aquest projecte és una llar d’acollida temporal per a les famílies que s’han de desplaçar per rebre tractament als hospitals de referència de Barcelona.

La recaptació anirà a parar a la campanya RockpelsXuklis, música pels joves amb càncer”, creada per l'AFANOC per a sensibilitzar sobre aquesta realitat. Per poder col·laborar amb l’entitat, el festival ha incorporat enguany la fila 0, un lloc on les persones que no puguin assistir a l’esdeveniment, però vulguin col·laborar amb la causa, puguin fer donacions.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Ginestà, festivals, actualiat, festival mussol, Judith Neddermann

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.