Estrenes

Bravo, Dumingu

Estrenem en exclusiva el nou videoclip de l’artista de Vilanova i la Geltrú, la versió rumbera que fa del «Brave Margot» de Georges Brassens

| 17/10/2022 a les 14:00h

Dumingu
Dumingu | Arxiu
David Andreu, també conegut com a Dumingu, ha presentat aquest mes d’octubre el seu segon treball, Ganes de Brassens (autoedició, 2022), amb Vidal Soler a la producció. En aquest àlbum, l’artista ha traduït al català i ha adaptat a la rumba algunes de les peces més famoses del màxim exponent de la chanson française, Georges Brassens. Avui estrenem en exclusiva el videoclip de “Bravo, Margot!”, el primer llançament del disc.


“La veritat és que ha estat un repte molt interessant traslladar cançons de la chanson francesa a la rumba catalana”, reconeix Dumingu. El videoclip de “Bravo, Margot!”, tema on s’aprecia aquest canvi d’estil, il·lustra la història que narra la cançó, la Margot i com alleta un gat, a partir d’una animació elaborada per Àlex Mestres. Mestres hi combina quatre colors al llarg del film; negre, blanc, vermell i blau, colors que recorden a la bandera de França, casa de Brassens.

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Georges Brassens, nou disc, nou videoclip, Rumba catalana, Dumingu, Estrenes

COMENTARIS

Molt bé!

An9nim , 18/10/2022 a les 16:50

Bona cançó i videi amb les il..lustraciions. Son precioses!
Enhorabona!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.