Estrenes

El viatge simbòlic de Clàudia Colom, «El clavell i la carreta»

Estrenem en exclusiva el nou videoclip de la cantautora urgellenca

| 23/11/2022 a les 13:02h

Clàudia Colom
Clàudia Colom | Laura Soriano
Poc després de publicar el primer disc en solitari, La flor del dimoni (Microscopi, 2022), l'artista urgellenca Clàudia Colom ha volgut posar imatges a la vuitena cançó de l'àlbum: "El clavell i la carreta". Es tracta d'un tema inspirat per Chrétien de Troyes, qui va escriure el llibre preferit de l'artista, El cavaller de la carreta (s.XII), del qual està fent la tesi doctoral. Avui n'estrenem el videoclip en exclusiva. 


La cançó d'"El clavell i la carreta" forma part d'un projecte conceptual, en què la cantant ha fet un viatge transformador i sensorial. Aquest tema està replet de simbolismes, com ara el clavell, de color vermell com la sang, igual que el vestit que duu l'artista en el videoclip.
 
Per aconseguir aquest contrast d'espais, el videoclip es va gravar en interior i exterior, per crear diferents il·luminacions i atmosferes. El projecte ha estat dirigit per NaqashStudio, amb Raquel Jurado i Dahi Abdal-lah com a ajudants tècnics i amb vestuari de Sònia González. Per la seva banda, la producció musical ha estat feta per Jan Valls i Emili Bosch, i ha comptat amb els músics Jesús Olivares, Anna Godoy i Jofre Gibert.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Clàudia Colom, Videoclip, Estrenes, Actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.