Estrenes

Iris Deco tanca l'any amb un desig

La cantant estrena el seu nou senzill «The Wish» abans de presentar el seu segon álbum

| 23/12/2022 a les 10:30h

Iris Deco
Iris Deco | Arxiu de l'artista
Júlia Collado va escollir el nom d’Iris Deco per presentar el seu projecte en solitari fa poc més d’un any. Amb el disc Golden (Hidden Track Records, 2021), la cantant de Navarcles presentava el seu so i com funcionaria el seu projecte en solitari, mentre seguia posant veu al grup Moon Vision. Durant aquest 2022, la cantant ha girat pel territori català i ha tingut l’oportunitat d’obrir els concerts de la britànica Arlo Parks tant a Barcelona com a Madrid, fet que li ha permès donar-se a conèixer encara més. I ara, a punt de tancar aquest any, Deco presenta “The Wish”, un nou tema que segons ella “és un pont entre què era i el que serà, un parèntesi entre dos àlbums”.


Iris Deco explica que "The Wish" "ha passat per diferents fases al llarg de la seva trajectòria". Va començar portant el nom del seu primer disc, Golden, però es va adonar que el resultat de la cançó “era un rotllo molt diferent i tenia un altre aire”, detalla Deco, i, per això, afegeix: "aquesta cançó s'assembla molt més al que vull fer i al que acostumo a escoltar”. Aquesta nova cançó, assenyala la vocalista, tracta un dels temes més comuns del món de la música: el del cor trencat i el desamor. Alhora, però, ella mateixa diu que hi ha més darrer d’aquest significat, que la cançó "també ensenya a no quedar-se en la tristesa".
 
“Ara m'estic trobant molt a l'hora de fer música i aquest segon àlbum serà un abans i un després dins de la meva carrera”, declara Deco sobre el seu futur musical després del llançament d’aquest senzill. A més, explica que, tot i estar “centrada totalment en el seu projecte personal, perquè se solidifiqui i tiri endavant” en cap moment té intenció de deixar Moon Vision, el grup del qual forma part i relata que ara "estan destensant aquest final d’any per tornar amb més força l’any vinent".
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, iris deco, Iris deco, estrenes, the wish

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.