Obituari

Ha mort Júlia Gual, flautista de Catfolkin

La banda ha fet públic el traspàs de Júlia Gual en un comunicat a través de xarxes socials

Catfolkin ha anunciat una aturada indefinida i la publicació d'un EP amb les últimes cançons que la flautista va enregistrar

| 23/03/2023 a les 11:45h

Catfolkin
Catfolkin
La setmana passada, va traspassar la flautista de Catfolkin Júlia Gual (1997-2023). Així ho ha fet públic la banda vallesana de folk en un comunicat emès ahir al vespre a través de les seves xarxes socials, en què definien Gual com la peça clau que donava sentit a la música de la formació.

A conseqüència d'aquest traspàs, la formació també ha anunciat que no se sent amb les forces suficients per continuar, i per això, ha decidit fer una aturada indefinida després de vuit anys de trajectòria. No obstant això, abans d'aquesta aturada, Catfolkin vol retre homenatge a la flautista amb la publicació de l'últim EP que la banda va enregistrar amb Gual, que està previst que vegi la llum d'aquí a un mes aproximadament.
 


Catfolkin va formar-se l'any 2014 i des de llavors, havia enregistrat un total de quatre treballs: Toquem fusta (autoeditat, 2016), Que no s'aturi (DiscMedi, 2018), Esclata (autoeditat, 2021) i Bon vent (autoeditat, 2022).
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, catfolkin, obituari, folk, actualitat, Catfolkin

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.