estrenes

Suasi corre com «Forrest Gump» fins al nou disc

Estrenem el nou videoclip de la banda, just el dia abans de la sortida del nou disc ‘Peces d’antiquari’

Suasi: «Les noves generacions posen en valor el talent de casa»

| 30/03/2023 a les 11:30h

Pep Suasi
Pep Suasi
Demà Suasi descobreix el seu cinquè disc, Peces d’antiquari (RGB Suports, 2023), un àlbum que ret homenatge a la quotidianitat. Avui, ens n’ofereixen una darrera pista abans que el puguem escoltar sencer: el videoclip de “Forrest Gump”, que avui descobrim en primícia.
 

Tot el disc de Peces d’antiquari, tal com diu el mateix Pep Suasi, gira al voltant de la quotidianitat: “Estic aprenent a llegir i a escriure que les coses quotidianes són guapes. Cançons d’amor inspirades en paisatges i llibres que no es dirigeixen a ningú en concret”.

I “Forrest Gump”, no n’és una excepció. Prenent el nom de la pel·lícula homònima de Robert Zemckis, i la seva imatge del protagonista corrent, que ja forma part de la cultura popular, Suasi crea una metàfora de la vida com a una carrera de fons. Però el protagonista de la cançó, igual que el de la pel·lícula, és diferent: ell no té la vista en guanyar, sinó en córrer i continuar avançant. “Tots volen guanyar, però ell vol córrer i deixar de pensar (...) només vol fugir, córrer l’anima a seguir”, canta Suasi. El videoclip que acompanya la peça converteix els membres de la banda en personatges d'un videojoc que van passant pantalles, corrent, gràcies a l'art i l'animació de Maria Antònia Gomila i Antonio Herreros.

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, edrbalears, estrenes, Suasi, Pep Suasi

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.