Actualitat

Smoking Souls tanquen una etapa amb «Flors i finals»

La banda pegolina Smoking Souls publica la cançó que dona nom a l'última gira abans de la seva aturada per a 2024

| 31/03/2023 a les 14:30h

Smoking Souls
Smoking Souls
Smoking Souls ha publicat recentment "Flors i finals", una cançó plena de referències a la seva discografia i la trajectòria. El nou tema també dona nom a la gira que la banda pegolina farà enguany i que servirà per a posar punt final a una etapa de la banda just abans de la seva aturada prevista per a 2024.


"Flors i finals" és una cançó que sintetitza l'obra que Smoking Souls ha consolidat fins avui. Un rock directe, contundent, amb guitarres esmolades i capitanejat per la veu reverberant del cantant i guitarrista Carles Caselles. La lletra de la cançó deixa ben clar que l'aturada de 2024 no serà un comiat definitiu sinó que tan sols és un fins aviat: "Tantes emocions i tantes cançons. No cal dir adéu, millor dir fins l’altra. Hi ha una part de mi i una part de tu ací", rebla la lletra al final de la cançó.

La gira de Flors i finals va engegar el març passat als festivals Let’s Festival i el Gazpatxo Rock, i portarà Smoking Souls per tota mena d'escenaris. Des de grans festivals com el Viñarock, el Pirata Rock o el Feslloc, fins a poblacions diverses dels Països Catalans com Montblanc, La Sénia, Muro d'Alcoi o Puig-Reig, passant per sales de grans ciutats com la Republik de Sabadell o el Teatre Principal de València. La gira culminarà amb diversos concerts finals a la tardor al Sant Jordi Club de Barcelona (7 d'octubre) o al Wizink Center de Madrid (11 de novembre).

El quartet format per Carles Caselles (guitarra i veu), Pau Camps (guitarra) i Josep Bolu (bateria) i Marc Miralles (baix) va anunciar a principis de desembre una aturada per a 2024 que, si bé no té data de retorn fixada, no serà un adeu definitiu. Segons Smoking Souls, no és un comiat sinó un "fins prompte", i deixen clar que esperen tornar d'aquí a un temps amb noves cançons i més música.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Somking Souls, rock, edrvalencia, Flors i finals, comiat, smoking souls

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.