Estrenes

Noctämbuls recorda «Per sempre» a Martín Rodríguez de Sangtraït

Estrenem en primícia el nou videoclip de Nöctambuls, que compta amb la participació dels membres de Sangtraït Lupe Villar, 'Coro' i Papa Juls

| 27/04/2023 a les 12:30h

Noctämbuls amb els membres de Sangtraït Lupe Villar, Josep Maria Coromnas i Papa Juls
Noctämbuls amb els membres de Sangtraït Lupe Villar, Josep Maria Coromnas i Papa Juls
L'any passat, la banda de heavy mètal Noctämbuls va complir deu anys i, per a celebrar l'efemèride, va publicar el disc Deu anys sonämbuls (Picap, 2022), on revisitaven temes propis i de Sangtraït i incloïen tres nous temes. Un d'ells era "Per sempre", que homenatja l'emblemàtic bateria de Sangtraït Martín Rodríguez, desaparegut a principis de 2020. Avui, estrenem en exclusiva el nou videoclip de la cançó, que compta amb la participació dels excompanys de banda de Rodríguez Lupe Villar, Josep Maria Corominas 'Coro' i Papa Juls.


"Per sempre" és una cançó d'homenatge al carismàtic bateria de Sangtraït, la banda a la qual feia tribut Nöctambuls en els seus inicis. Amb lletra del cantant Hèctor Llauradó i composició de l'amic de la banda Yuji Miura -qui també hi toca els teclats-, la banda ha volgut apropar-se a l'estil de power mètal neoclàssic que tant li agradava a Rodríguez.

Per a recordar la seva figura, el videoclip recrea diferents flashbacks on es veu a Martín Rodríguez tocant la seva bateria. Per fer més potent l'homenatge, la banda ha volgut comptar amb tres dels integrats de Sangtraït: els guitarristes Lupe Villar i Josep Maria Corominas i l'harmonista Papa Juls. Primer, tots tres apareixen com a espectadors de l'assaig de Noctämbuls i, al final, acaben pujant a l'escenari per a sumar-se a cantar la tornada èpica de la cançó.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Sangtraït, mètal, heavy mètal, Noctämbuls

COMENTARIS

Bonissims

Manel, 27/04/2023 a les 20:08

Ja era hora que hi hagues un relleu digne

Sangtraït i Martín per sempre!

Pau Capell Gasol , 29/04/2023 a les 07:41

Gràcies gràcies gràcies!

Com a seguidor del grup que més m'ha marcat en la meva vida (tinc 45 anys) us voldria donar les gràcies per no deixar mai que la flama de Sangtraït s'apagui per sempre més... Veure a la Lupe, al Coro i al Papa Juls junts de nou, amb el Martín de fons i "present", m'ha emocionat moltíssim. I ara el Quim amb el nou projecte amb els seus fills.... Ojalá algun dia els puguem veure els 4 junts de nou a l'escenari, amb el pastisser indomable guiant-los des d'on sigui...
Oh si Sangtraït Sangtraït Sangtraït!!!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.