videoclips

Arriba l’esperat petó de Joan Dausà i Judit

El músic publica la continuació de la història d'amor de «Jo mai mai», «Judit»

 Joan Dausà celebra 10 anys de la sortida de la seva cèlebre cançó, que va inspirar la pel·lícula 'Barcelona, nit d'estiu'

| 28/04/2023 a les 11:30h

Joan Dausà i Judit
Joan Dausà i Judit
El músic de Sant Feliu de Llobregat Joan Dausà celebra els 10 anys de la seva cèlebre “Jo mai mai” amb una actualització popera d’aquell tema -produïda per Santos & Fluren i Martí Maymó- i una continuació de la història d’amor que s’hi explicava: “Judit”. La cançó arriba amb un videoclip a càrrec de la realitzadora Lyona Ivanova i amb els actors Sara Espígul, Jan Cornet i Santi Ricart, que ja van protagonitzar el 2013 la pel·lícula que s’inspirava en “Jo mai mai”: Barcelona, nit d’estiu (Dani de la Orden).


Fa 10 anys, Joan Dausà va publicar la cançó “Jo mai mai” amb el més gran cliffhanger (o "deixada en suspens") de la música catalana. El tema explica un sopar entre amics on es juga al ‘jo mai mai’ i el protagonista de la història acaba reconeixent el seu amor per una amiga, la Judit. Llavors, la cançó acabava amb la Judit admetent que, al seu torn, ella també preferiria estar amb ell.
 
Han passat 10 anys i set discos –comptant un directe i dues bandes sonores–, i la cançó de “Jo mai mai” és encara la més celebrada de Joan Dausà. Però el músic mai va resoldre la història d’amor que hi ocorria: la Judit ho deixava amb el marit i començava una relació amb el protagonista de la cançó? Pensàvem que mai no ho sabríem... Però amb “Judit”, Dausà ens ha donat algunes de les claus de la història: tot apunta que, en realitat, en aquell moment, no va arribar a passar a res i va quedar tot en un amor platònic. Però després de tots aquests anys, encara no s’han oblidat l’un a l’altra: “Deixes caure que et vas equivocar, que saps molt bé que és massa tard, i no pretens trobar-me allà, però simplement m’ho volies explicar”. I arriba el petó tan esperat, però aquesta història d’amor impossible torna a quedar inconclusa i la cançó deixa, altra vegada, noves incògnites...
 

Entre les pistes i easter eggs que ha anat deixant anar Joan Dausà a xarxes al llarg de tota la setmana per anunciar la cançó, hi ha una captura de pantalla d’una conversa de whatsapp en què, suposadament, la Judit l’obria per quedar, després de molt temps sense veure’s. A més, Dausà va amagar una pista en la captura de pantalla: trucant al telèfon que correspondria a la Judit (606 230 548) s’hi sent el músic anunciant, no només la sortida del nou doble senzill, sinó també “el concert més bèstia, més bèstia de la meva i la nostra vida”. Encara no en sabem res, però sí que sabem que el músic engega la setmana vinent la gira que commemora la sortida de “Jo mai mai” al festival Strenes de Girona. El tour el durà també Ordino, Vic, Marratxí, Canet, Barcelona o Manresa, entre altres.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Joan Dausà, videoclips, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.