festivals

El Festivalot bat rècords d’assistència

El festival gironí ha tancat la novena edició amb 30.000 espectadors

| 29/05/2023 a les 14:00h

Lildami al Festivalot 2023
Lildami al Festivalot 2023 | Pau Griera / Arxiu del festival
Aquest cap de setmana, el festival gironí per a públic familiar, el Festivalot, ha acollit 30.000 espectadors, un nou rècord d’assistència d'aquesta iniciativa impulsada per Els Amics de les Arts. Aquestes són les dades estimades per l’organització -Pistatxo Produccions-, sumant els diferents concerts que s’hi han celebrat als escenaris de La Devesa, L’Auditori i la Fira de Girona. Es calcula que al voltant del 70% dels assistents provenien de comarques gironines.
 
Segons ha comunicat el festival, un dels concerts més multitudinaris va ser el de Lildami, en una actuació gratuïta al parc de La Devesa, a més dels de Doctor Prats, Edu Esteve i Els Catarres, a l’Auditori de Girona. Al llarg del cap de setmana, també han passat per Girona artistes com Roba Estesa, Judit Neddermann, Ambauka i Black Music Big Bang Junior, amb espectacles pensats per a tota la família, i les propostes dirigides especialment als infants El Pot Petit amb Les aventures del lleó vergonyós, La Petita Malumaluga amb Bob Marley for babies, i Musicals per als més menuts. A més, hi van fer sessions de DJs els artistes Mazoni i Joan Colomo, i Dolça.
 
En aquesta edició, el festival ha col·laborat amb la Fundació Albert Bosch per destinar fons a l’àrea d’oncologia i hematologia pediàtrica de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, a través del projecte ‘Realitat millorada’.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals, Festivalot, Els Amics de les Arts, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.