cançó per cançó

'Peixcru's Shisa Lounge' de Lluc, cançó per cançó

El músic de Santa Maria de Palautordera Lluc ens explica totes les peces del seu tercer disc

| 09/06/2023 a les 15:00h

Lluc i el productor Jamz (Entresol2na)
Lluc i el productor Jamz (Entresol2na) | Arxiu de l'artista
Va debutar a finals del 2019, i ara ja presenta el seu tercer llarga durada, Peixcru's Shisha Lounge (Delirics, 2023), un treball de música urbana però d'aires indie. Per a les 11 cançons del disc, s'ha acompanyat de la producció de l'habitual company de viatge Biel Colomer (Massaviu), i de Jamz (Entresol2na).

1. "Henry Ford"
"Tenia un disc de 10 cançons acabat i a punt per gravar, però el novembre de 2022 arribo a Mèxic i veig que l'ambient demana alguna cosa diferent. Li envio un missatge a Jamz per fer una cançó 'afro'... I ara presentem el disc amb 11 cançons."



2. "Si em fas triar"
"He escoltat massa Burna Boy i Adekunle Gold aquest any. Per això, vaig voler fer una cançó que sonés com si estiguéssim en una platja poc poblada, amb amics i un cubata a la mà".



3. "I <3 Paris"
"Estic enamorat... Cap lletra d'aquest disc ha estat escrita abans de trepitjar l'estudi. Aquesta cançó em va sorgir un dia que Jamz va posar un beat nou després d'una sessió."



4. "Pagues amb la cara interludi"
"La gent necessita saber que en Ferran Romero (Massaviu) és del millor que hi ha al panorama. La meva única feina aquí va ser dir-li a en Jamz si podia samplejar el motor i enviar-li al Ferran".



5. "Enfadats :("
"La cançó que més em transporta al que volíem arribar. Un ritme afro que fa olor d'estiu. A més, és la cançó preferida d’en Jamz: vam estar dies obsessionats, escoltant-la com si no fos nostra."



6. "Q fas avui?"
"Vaig tenir un mes d’escoltar Romeo Santos sense parar, sobretot la cançó de "Necio" amb Carlos Santana. En Biel tenia ganes de fer una batxata així que... 2+2."



7. "Hi ha coses que no s'expliquen"
"Potser és la lletra més introspectiva del disc. No podria fer res sense la gent que estimo. Així i tot, no volíem deixar de banda el concepte del disc, així que es pot ballar plorant també.



8. "Holbox"
"Recepta de com fer un ceviche mexicà, que acaba amb una declaració d’amor. A tall d'interludi."



9. "Pq si marxo" (amb Rodi Li! i Entresol2na)
"Hi ha gent que ve i va... fins i tot persones que creies que sempre hi serien. La persona de qui hi parlo, sabrà, si l'escolta, que va per ell... Acompanyat per l’Eloi Rocamora (Entresol2na), no m’imagino un vers millor ni amb més sentit."



10. "+ que tuuuu"
"Una cançó que he fet per a mi, per a escoltar-la jo mateix d'aquí a uns anys, com si fos un diari. Hi explico com han estat els últims mesos i el que ve d'ara endavant".



11. "Ho faig per mi bonus" (amb Kuu)
"És un tema que sorgeix sense cap intenció un dia casa en Biel amb en Miki Lloret (Massaviu). Transmet despreocupació i ganes. La veu de la Marta queda a la perfecció per acabar el disc".

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Lluc, cançó per cançó, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.