actualitat

El Sona9 d'iCat coneix les propostes balears i valencianes seleccionades en el concurs

La programació estiuenca del programa s'allargarà fins a l'agost i repassarà cadascun dels grups seleccionats al concurs Sona9

Els episodis s'emeten els dilluns a les 22 h a iCat, i els dissabtes a les 21 h a Catalunya Ràdio

El Sona9 d'iCat arrenca l'estiu amb Sosun.Dance, Dama Carmesina, Foss, i Iglú

| 17/07/2023 a les 19:00h

Ánimos Parrec, David Cabot, Negre, Oceäns, Sa Pena i Seserino
Ánimos Parrec, David Cabot, Negre, Oceäns, Sa Pena i Seserino | Tuco Martín i Julio Cebolla
El programa Sona9 d'iCat arrenca la seva programació estiuenca. L'espai radiofònic conduït per Lluís Gendrau dedicarà els mesos de juliol i agost a repassar els 30 artistes i grups seleccionats en la 23a edició del concurs. Cada setmana s'emetrà un nou episodi, dilluns a les 22 h a iCat, i dissabtes a les 21 h. 

En el capítol d'aquesta nit, s'hi coneixeran els classificats per als concerts preliminars de Palma i València. Des de les Balears, arribarà el rock’n’roll del grup de Sant Joan Ánimos Parrec, la cançó d’autor del palmesà David Cabot, i el synth-pop de la banda de Santa Maria del Camí Negre. Del País Valencià escoltarem la proposta urbana dels saforencs Oceäns, el pop urbà del duet de Gandia Sa Pena i la cantautora alcoiana Seserino.
 
El concurs Sona9 està organitzat per la CCMA i Grup Enderrock, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, el Govern Balear, la Generalitat Valenciana, el Govern d’Andorra i la col·laboració de la Fundació SGAE, AIE, Cases de la Música, Verkami i el patrocini d’Estrella Damm. 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Sona9 d'iCat, Ánimos Parrec, David Cabot, Negre, Oceäns, Sa Pena, seserino, actualitat, Sona9 d'estiu

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.