Estrenes

Katta Lana i Yeshe somien amb un futur millor

Estrenem en primícia el nou senzill de la maresmenca Katta Lana i el raper alemany Yeshe, «One Day Baby»

| 20/07/2023 a les 11:00h

Katta Lana
Katta Lana | Arxiu
Dels carrers de Berlín neix una nova col·laboració entre la maresmenca Katta Lana -qui ja fa més de dos anys que viu a la capital alemanya- i el raper del barri berlinès Kreuzberg Yeshe. El resultat és "One Day Baby", un nou senzill que avui estrenem en primícia i que estarà inclòs en el pròxim treball de Yeshe Reich mich nicht EP, produït per Brauer.


Seguir el camí que es desitja no sempre és fàcil. Així és com narren Katta Lana i Yeshe els seus camins artístics en aquest nou videoclip. La cançó sorgeix de la complicitat per la situació artística i personal que viuen ambdós cantants. Tots dos es van conèixer a través del productor Brauer, que els va presentar i els va ajuntar una tarda a l'estudi. Segons canten, la falta de diners turmenta els dos cantants, que han de sacrificar estabilitat econòmica i seguretat per perseguir els seus somnis de fer música. Tot i això, decideixen no trair els seus principis i il·lusions i seguir apostant pel seu art; no per rebel·lia, sinó per amor propi.

En el tema, el pop urbà en català de Katta Lana i el rap alemany de Yeshe es barregen entre els carrers i els terrats de Berlín a sobre d'un ritme d'aires indie-rock. Amb dos idiomes ben diferents, els artistes transmeten un únic mateix missatge que, tot i ser aparentment una mica ombrívol, és en realitat ple d'il·lusió i esperança. Tant que, de fet, Katta Lana la defineix com "una cançó per l'estiu".

A "One Day Baby" la rapera maresmenca segueix experimentant amb la seva veu i diversos estils. A l'anterior àlbum, Crystals (autoeditat, 2022), la cantant jugava amb l'electrònica experimental i el pop, buscant un estil de rap més melòdic amb el qual assegura que se sent més còmoda.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Katta Lana

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.