Concursos

Arriba la segona edició del Concurs de Cantautors de Verges

Se celebrarà la nit del diumenge 10 de setembre, dins el marc de la 21a edició del festival Vespres sota el Campanar

El termini d'inscripció finalitzarà el 24 de juliol

| 20/07/2023 a les 16:30h

Vespres sota el campanar
Vespres sota el campanar | Tomàs Fletxa
Queden pocs dies per tancar la convocatòria de la segona edició del Concurs de cançó d'autor/a en llengua catalana de Verges. Els cantautors que s'hi animin podran fer-ho fins al dilluns 24 de juliol. La proposta té com a objectiu principal potenciar el gènere i la llengua catalana brindant oportunitats a nous talents emergents a través del foment de la cançó d'autor.

Hi pot participar qualsevol artista presentant-hi dues cançons en llengua catalana, originals i d'autoria pròpia. De totes les propostes, un jurat format per personalitats del món de la música i la cultura n'escollirà 3 finalistes que actuaran en directe el diumenge 10 de setembre, on el vot del públic escollirà l'ordre de les propostes guanyadores.

Les 3 propostes seleccionades rebran 100 € com a compensació de dietes i quilometratge, a més d'un premi corresponent a la seva posició: la possibilitat d'assistir a un estudi de gravació (1r premi), l'edició i publicació en format digital de fins a 3 cançons pròpies (2n premi) i assessorament professional pel seu projecte musical (3r premi). Podeu consultar les bases completes aquí.

Els guanyadors de l'anterior edició van ser Laia Llach (1a posició), Arnau Serrallonga (2a posició) i Olga Zoet (3a posició).
 

Els tres finalistes del concurs de cantautors del cicle Vespres sota el Campanar Foto: Tomàs Fletxa


 
Especial: Concursos
Arxivat a: Enderrock, concursos, verges, concurs de cantautors de verges

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.