concursos

El Refugi busca artistes d'Osona

El projecte de dinamització cultural de la Catalunya Central ha obert una convocatòria per participar en un disc recopilatori

Fins al 17 de gener, s'hi poden presentar bandes i artistes de la comarca en actiu i amb temes propis

| 09/01/2023 a les 17:30h

Imatge il·lustrativa
Juan Miguel Morales
El projecte de dinamització cultural El Refugi impulsa una nova edició d'un disc recopilatori que té com a objectiu visibilitzar artistes autogestionats d'Osona. Amb la voluntat de crear sinergies entre músics i formacions musicals i dinamitzar el circuit cultural de la comarca, El Refugi ha obert una convocatòria fins al 17 de gener per a cercar artistes que vulguin formar part d'aquest treball discogràfic. 

Entre els diferents requisits que exigeix l'organització per a poder-se inscriure, destaquen que les cançons presentades han de ser d'autoria pròpia, la formació ha d'estar en actiu i ha de comptar amb almenys un resident a Osona. Tots els artistes seleccionats tindran l'oportunitat de gravar la cançó i produir la seva cançó a La Coctelera Estudi i, a canvi, hauran de dur a terme una actuació de 30 minuts el dia de la presentació del disc recopilatori. A més, la selecció també tindrà en compte altres criteris com la paritat de gènere o l'ús del català i altres llengües minoritzades.



Aquest nou disc recopilatori compta amb l'acompanyament artístic i l'organització d'exmembres de Txarango -Sergi Carbonell, Sisco Romero, Pau Puig, Ivan López 'Txui', Joan Palà i Àlex Pujols- i consolida la iniciativa, engegada l'any passat. La primera edició del disc recopilatori es va titular 085XX (El Refugi, 2022) i va disposar d'artistes com Alba Batlle, BòriaMar Pujol o Carpa Negra, entre altres.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, disc recopilatori, recopilatori, actualitat, Osona, El Refugi, concursos

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.