Festivals

L'Ulisses Fest 2023 comptarà amb Els Amics de les Arts i Julieta

El festival se celebrarà entre el 15 i 16 de setembre a Premià de Dalt

Stay Homas i Triquell són alguns dels artistes que hi actuaran

| 31/08/2023 a les 18:00h

Els Amics de les Arts
Els Amics de les Arts | Xavier Mercadé
Arriba una nova edició del festival Ulisses Fest de Premià de Dalt, que se celebrarà al parc de Can Verboom els dies 15 i 16 de setembre. Enguany, el cartell comptarà amb les actuacions de JulietaEls Amics de les ArtsTriquell i Stay Homas, entre d'altres.


El festival començarà divendres 15 de setembre a les 19:30h amb l'actuació de la cantautora Núria Cortacans. A les 21h, pujarà a l'escenari Julieta, guanyadora del Premi Enderrock 2023 de la crítica al millor disc d'artista revelació amb el seu disc Ni llum ni lluna (Music Bus Records, 2022). Seguidament, a les 23h, serà el torn d'Els Amics de les Arts, un dels grups referencials de la història del pop català que aquest any ha tret un nou disc: Allà on volia (Pistatxo Records, 2023). A les 00:30h el DJ maresmenc Carles Giribet posarà punt final a la primera jornada.


La primera actuació del dissabte serà a les 12h per part de Sergi Carbonell. Aquest any, el multiinstrumentista, cantant i compositor ha publicat el seu cinquè disc en solitari, Refugi (Halley Records, 2023), després del final d'etapa amb Txarango. El seguirà la cantant Carla Sanz a les 13:30h.

La tarda començarà amb el concert d'Alba Grasa a les 19:30h, seguida del vallesà Triquell a les 21h, qui presentarà el seu nou disc Entre fluids (Halley Records, 2023). Stay Homas prendrà el relleu a les 23h per fer vibrar el parc amb la gira del seu segon disc Homas (Halley Records, 2023). L'últim concert del festival l'oferirà la DJ, presentadora i locutora dels 40 Catalunya, Neus González, a les 00:30h.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Ulisses Fest, Julieta, Els Amics de les Arts, Carles Giribet, Sergi Carbonell, Núria Cortacans, Alba Grasa, Triquell, Stay Homas, Neus González

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.