actualitat

Neix discos.cat amb tota la música en català en suport físic

A la botiga en línia es poden comprar discos des de qualsevol punt del país i rebre'ls en 24 hores

El catàleg de DISCOS.CAT té disponibles més de 3.500 referències de tots els estils musicals i de més de 150 segells que publiquen música en català

El web musical és una col·laboració entre el Grup Enderrock i Discmedi Distribucions Discogràfiques

| 10/09/2023 a les 22:18h

Imatge il·lustrativa
La Diada de l’11 de Setembre s’activarà el nou portal web DISCOS.CAT on, per primera vegada, es poden comprar tots els discos en català o de música instrumental catalana disponibles en format físic (CD, LP, DVD,…). Les comandes des de qualsevol població dels Països Catalans es rebran en 24 hores, i també s’acceptaran compres des de qualsevol punt d’arreu del món. A DISCOS.CAT es troba agrupat tot el catàleg de música en català i música instrumental catalana de més de 150 segells: actualment més de 3.500 referències discogràfiques de tots els estils musicals, que comprèn tant novetats com fons de catàleg a preus especials.
 
DISCOS.CAT presenta els continguts seleccionats en vuit contenidors estilístics de pop-rock, música urbana i electrònica; jazz i blues; folk i rumba; cançó d'autor i melòdica; clàssica, contemporània i antiga; sardanes, música de cobla i havaneres; i bandes sonores, música de festa i altres estils. El portal web s'actualitzarà setmanalment a partir de les novetats discogràfiques dels segells registrats, i s'enviarà un butlletí amb les incorporacions a tots els clients que ho desitgin. El web permetrà fer prevenda de discos abans de la data de sortida.
 
Com a oferta de benvinguda, durant el de setembre, totes les comandes rebran un disc sorpresa de regal.
 
DISCOS.CAT és un projecte empresarial i de servei cultural nacional impulsat pel Grup Editorial Enderrock i Discmedi Distribucions Discogràfiques.

Foto: Xavier Mercadé

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, discos.cat, discos, botiga de discos

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.