concursos

El concurs de pop-rock de Palma selecciona els seus sis finalistes

Guille & The Waves, Lidia Román, Maria Antònia, Negre, The Ripples i Ultraviolet són els sis artistes que passen a la gran final

La final consisteix en una jornada de concerts a Ses Voltes i tindrà lloc el pròxim 30 de setembre

Entre els múltiples premis que atorga el concurs, hi ha el Premi Enderrock al millor artista en català

El Concurs Pop-Rock de Palma 2023 anuncia els 16 semifinalistes

| 21/09/2023 a les 19:00h

Imatge il·lustrativa
Xavier Mercadé
Negre, Guille & The Waves, Ultraviolet, The Ripples, Maria Antònia i Lidia Román són els sis finalistes del Concurs de Pop-rock de Palma 2023. Així ho va decidir el jurat del concurs en el concerts semifinals celebrats al llarg d’aquest passat cap de setmana al recinte del Velòdrom Illes Balears, dins la programació de la Fira Internacional del Disc. El guanyador d'aquesta nova edició es dictaminarà a la final, que se celebrarà el pròxim 30 de setembre, a Ses Voltes, i on també tocarà el grup Bilo, guanyador de l’edició de 2022.

El guanyador del concurs tindrà la possibilitat d’actuar en el programa de la Revetla de Sant Sebastià 2024, amb un contracte valorat en 3.000 euros, i a la Fira B, organitzada per l’Institut d’Estudis Baleàrics. A més, els artistes que quedin en segona o tercera posició també actuaran a la Revetla de Sant Sebastià, amb un contracte de 2.000 i 1.000 euros, respectivament. 

A més d'aquests tres premis, el concurs compta amb accèssits o reconeixements especials que atorguen les diferents entitats col·laboradores i que poden guanyar qualsevol dels 16 semifinalistes. Entre aquests premis, hi ha el Premi Enderrock, que premia al millor grup en llengua catalana i el convida a participar en la gala dels VI Premis Enderrock de la Música Balear. Així mateix, hi ha els accèssits de la Fira Internacional del Disc de Mallorca, el Mallorca Live Festival, l'Alhambra Monkey Week, el Mobofest, el Cranc Festival i el Fonart, que els premiaran amb una actuació en les respectives pròximes edicions; el Connecting Bridge, que els connectarà amb una banda underground de la Península, i el Mallorca Music Magazine + Six Productions, que els oferirà una campanya de comunicació i promoció durant un any.

 

ESCOLTA ELS SIS FINALISTES

NEGRE
(Pop electrònic)



THE RIPPLES
(Rock)



LIDIA ROMÁN
(Cançó d'autor)



ULTRAVIOLET
(Synth-pop)



GUILLE & THE WAVES
(Pop-rock)



MARIA ANTÒNIA
(Pop d'autor)

De moment, l'artista petrera no té cap cançó publicada a plataformes digitals.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Concurs de pop-rock de Palma, actualitat, Guille & The Waves, Lidia Román, Maria Antònia, Negre, The Ripples, Ultraviolet, concursos

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.