Premis Enderrock

Joan Miquel Oliver inaugura les jornades musicals dels VI Premis de la Música Balear

Joan Miquel Oliver oferirà avui a les 18 h un taller sobre com fer una cançó a Can Alcover

La gala de la sisena edició dels Premis de la Música Balear té lloc aquest divendres 20 d'octubre al teatre Principal de Palma

| 18/10/2023 a les 10:00h

Imatge il·lustrativa
La VI edició dels PREMIS ENDERROCK DE LA MÚSICA BALEAR tindrà lloc aquesta setmana amb diversos esdeveniments per celebrar la important evolució de l’escena musical balear. La gala de lliurament dels Premis Enderrock del públic i de la crítica als millors discos, cançons i directe de l’any, prevista per divendres 20 d’octubre al teatre Principal de Palma, culminarà després d’una setmana amb les Jornades Musicals que inclouran un taller i dues taules rodones, organitzades a Can Alcover de Palma.

La primera sessió, prevista per avui dimecres 18 d’octubre, estarà protagonitzada pel compositor, productor, lletrista i cantant solleric Joan Miquel Oliver, que oferirà una masterclass per explicar els secrets de com es crea una cançó. Per aquesta xerrada, oberta al públic en general de manera gratuïta, només cal incriure’s en aquest formulari, perquè l’aforament és limitat.

Precisament, aquest mes Oliver ha presentat el seu nou àlbum en solitari, Electronic Devices (Oigo Discos, 2023), que inclou des de la cançó experimental “50 euros”, construïda damunt d’un àudio de Whatsapp, fins a sonoritats que recorden el treball instrumental dodecafònic que va gravar en plena pandèmia, passant per la vuitantera “Barra lliure”, més proper al típic tema pop de caixa de ritmes i sentiments senzills.
 

>>INSCRIU-TE AL TALLER DE JOAN MIQUEL OLIVER<<


Demà, les jornades continuaran a Can Alcover amb dues taules sobre l’escena balear. La primera, a les 18 h durà el títol de “Música i mitjans, estat de la qüestió de la música balear” i la segona, a les 19 h, es titularà taula: “Polítiques públiques de promoció de la música”. Les dues taules rodones seran d’accés lliure a Can Alcover de Palma amb el suport de l’Obra Cultural Balear i l’Institut d’Estudis Baleàrics.

Divendres 20 d'octubre, a partir de les 21 h, tindrà lloc la gala d’entrega dels premis on
es desvetllarà la decisió de la votació popular de les onze categories de pop-rock, cançó,
folk, urbana, jazz i clàssica. A més, es lliuraran els sis Premis de la Crítica als millors discos balears de l’any, escollits per periodistes especialitzats, i s’atorgaran el Premi Enderrock d’Honor al grup Els Valldemossa; el Premi Enderrock a la Trajectòria a Joan Company, fundador i director de la Coral Universitat de les Illes Balears, i, el Premi Enderrock a la Personalitat per a Miquel Jaume, fundador del Grup Trui Espectacles.

La gala comptarà amb les actuacions d’O-Erra, Júlia Colom, Maria Hein, Amulet, Pèl de
Gall
, Reïna i Negre. Enguany s’estrenaran com a presentadors de l’acte els populars actors i periodistes David Ordinas i Agnès Llobet.
Especial: Premis Enderrock
Arxivat a: Enderrock, Premis Enderrock de la Música Balear 2023, Premis Enderrock de la Música Balear, joan miquel oliver, jornades musicals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.