Actualitat

Doctor Prats farà un any sabàtic el 2024 i prepara nou disc per a 2025

La banda vallesana ha fitxat recentment pel segell Halley Records

La banda oferirà quatre concerts abans d'acabar l'any

| 13/11/2023 a les 18:00h

Doctor Prats en concert l'any 2022
Doctor Prats en concert l'any 2022 | Vicens Tomàs
Doctor Prats ha anunciat avui que el 2024 serà un any sabàtic per al grup i, per tant, no trepitjaran els escenaris. Això, però, no vol dir que la banda s'aturi del tot, ja que treballarà intensament en les noves cançons que formaran part del seu cinquè disc, previst per al 2025. Aquest futur disc serà el primer que el grup terrassenc publicarà amb el segell Halley Records, que ha anunciat recentment la incorporació de Doctor Prats al seu catàleg.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halley Records (@halleyrecords)
 


Abans d'aquesta aturada, Doctor Prats oferirà un final de gira enguany amb quatre concerts que passaran per diferents punts de Catalunya. El 15 de desembre seran a Cassà de la Selva amb l'espectacle Xaranga, que començarà amb una txaranga que recorrerà els carrers de la població fent cançons de Doctor Prats per a recollir tothom cap a l’escenari del concert.

L'endemà, el grup oferirà primer un concert al migdia a Balaguer en un format acústic pensat per al públic familiar, i a la nit aniran fins a Reus amb l'espectacle El Festribal, en què recuperaran els trets característics que van donar a conèixer la formació: pintures, plomes d'indi i coreografies. Finalment, el 17 de desembre se celebrarà el darrer concert, que durà el títol d'El comiat. A partir de les 18 h a la plaça Nova de Terrassa, Doctor Prats s'acomiadarà temporalment dels escenaris i ho farà amb diverses les col·laboracions de diversos artistes.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Doctor Prats

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.