Actualitat

El disc de La Marató 2023 incorpora bona part del nou panorama musical català

La 19a edició del disc estarà a la venda amb la revista Enderrock, així com a altres mitjans, a partir del 3 de desembre

Enguany la recaptació anirà destinada a la recerca per la salut sexual i reproductiva

| 15/11/2023 a les 17:00h

The Tyets cantant «Summercat» per a la Marató de 3Cat 2023
The Tyets cantant «Summercat» per a la Marató de 3Cat 2023
Avui, s'ha anunciat el nou disc La Marató de 3Cat, que en aquesta 32a edició se centra en la salut sexual i reproductiva. La Marató se celebrarà el diumenge 17 de desembre, però el disc es podrà comprar a partir del 3 de desembre, i es podrà adquirir, entre altres publicacions, amb el número d'Enderrock 357 de desembre. 

La 19a edició del disc de la marató està plena d’artistes que han irromput amb força al panorama musical català aquest 2023. Entre tots els artistes podem trobar The Tyets, Figa Flawas, Stay Homas, Ven’nus Roger Padrós, entre altres, a més dels concursants de la segona temporada d’Eufòria. També hi ha representació del certamen Benidorm Fest de la mà de Chanel, ViccoSiderland.
 
En total són 45 grups i solistes que cantaran en solitari o fent col·laboració amb altres artistes a 19 temes de nova producció. Enguany, fins a 17 cançons han sigut adaptades per primera vegada en català i 7 artistes han cantat per primera vegada en la nostra llengua. A continuació, desgranem el tracklist del disc.


1. “Som persones” (“Human”) amb Belén Aguilera
2. “Una història a explicar” (“Story of my life”) amb Roger Padrós
3. “Quan vas marxar” (“Cuando no estabas”) amb Vanesa Martín
4. “Lambada” amb Arjau, Alba Careta i Laura West
5. “Aigua” (“Agua”) amb Chanel
6. “Summercat” amb The Tyets
7. “Nit vuitantera” (“Nochentera”) amb Vicco i Siderland
8. “Per què he plorat?” amb Figa Flawas i Ven'nus
9. “Mil batalles” amb Euforia (Alèxia, Carla, Carlos, Clàudia, Domènec, Elena, Emmi, Ethan, Hèctor, Jan, Jim, Natalia, Nei, Paula, Sofia i Tomàs)
10. “Si em deixes tu” (“Before you go”) amb Dani Fernández
11. “Felicitat” (“Felicita”) amb Al Bano
12. “Sense por” (“Sin miedo”) amb Paula Mattheus
13. “Que és una dona” (“What's a woman”) amb Vaya con dios
14. “Una espurna al cel” (“Firework”) amb Abril Pastor
15. “Valentes” (“Valientes”) amb Andrés Suárez
16. “Va com va” (“Black is black”) amb Paula Koops i Marmi
17. “No tinc paraules” (“Isn't she lovely”) amb Stay Homas
18. “Cor fort” (“Hot stuff”) amb Les que faltaband i Lorena
19. “Llibertat” (“Libertad”) amb Ignasi Terraza, Mònica Rodés Green, Sara Terraza, Janna Aran, Julen Band Tokades

El disc de La Marató 2023 s'editarà físicament i es vendrà amb diferents mitjans i a la botiga en línia de TV3. En format físic, el disc es posa a la venda el diumenge 3 de desembre al preu de 12 euros. Serà amb els diaris La Vanguardia, El Periódico, El Punt Avui, Ara, Segre, Diari de Tarragona, Diari de Girona, Regió 7, El 9 Nou i La Mañana, a més dels esportius Sport, Mundo Deportivo, L’Esportiu i les revistes Enderrock i Lecturas. Enguany s’estrenen dues novetats quant a l’streaming digital del disc. La primera, el disc físic que es posarà a la venda a quioscos contindrà un QR a partir del qual, amb un codi únic, serà possible descarregar-se el disc digitalment. Per tant, pel mateix preu, es disposarà del format físic i digital, no només per temps limitat a iTunes com succeïa en edicions passades. La segona novetat és que el format digital tindrà el so Dolby Atmos, un sistema de reproducció immersiu de 360 graus.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, La Marató de TV3, La Marató 2023, Belén Aguilera, Stay Homas, Roger Padrós, Vanesa Martín, Arjau, Alba Careta, Laura west, The Tyets, Vicco, Siderland, Figa Flawas, Ven'nus, eufòria, Dani Fernández, Al Bano, Paula Mattheus, Vaya con Dios, Abril Pastor, Andrés Suárez, Paula Koops, Marmi, Les que faltaband, Lorena, Ignasi Terraza, Mònica Rodés Green, Sara Terraza, Janna Aran, Julen, Band Tokades

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.