actualitat

Els Amics de les Arts publicaran nou disc el març

'Les paraules que triem no dir' és el títol del futur disc d'Els Amics de les Arts

El treball serà la vuitena referència d'estudi del trio

| 28/11/2023 a les 19:40h

Els Amics de les Arts
Els Amics de les Arts | Juan Miguel Morales
Els Amics de les Arts ha anunciat avui que publicarà nou disc el 2024. Es titularà Les paraules que triem no dir (Pistatxo Records) i serà publicat el mes de març. El nou treball sortirà tan sols un any més tard que el seu darrer disc, Allà on volia, el primer disc que han editat amb el seu propi segell Pistatxo Records.

Ens van fer esperar tres anys per al darrer disc, des d'El senyal que esperaves (Música Global / Universal), publicat el 2020, fins al març del 2023, quan van publicar Allà on volia, però el trio sembla que ha agafat embranzida, i només un any després de descobrir-nos cançons noves, ja en tenen més de preparades.
 

L'anunci arriba en un any que ha estat ben atrafegat per la formació. I és que no només han presentat el nou disc i l'han girat arreu de Catalunya, sinó que també ha estat l'any en què algun dels seus membres ha emprès noves carreres -Joan Enric Barceló amb la presentació del seu primer llibre Morir sabent poques coses (Periscopi, 2023)-, han publicat nous senzills com "Tothom es separa" i han col·laborat amb altres artistes com Lildami ("Saps fer-ho") o Els Catarres ("Tintín").




 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Els Amics de les Arts, actualitat, Els Amics de les Arts

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.