Festivals

El Rock Fest torna amb Deep Purple, Parkway Drive i Europe

El festival se celebra del 5 al 7 de juliol al Parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet

Blind Guardian, Stratovarius, Rhapsody of Fire, Ross The Boss o Eclipse són alguns dels altres artistes també presents per a l'edició de 2024

| 22/12/2023 a les 12:00h

El Rockfest l'any 2018
El Rockfest l'any 2018 | Xavier Mercadé
Els amants del rock dur i el mètal tornaran a poder gaudir d'una de les grans cites del gènere a Catalunya: el Rock Fest. Després d'un any d'aturada forçada per obres al Parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet, el festival tornarà aquest 2024 a la seva ubicació habitual i amb caps de cartell com Deep Purple, Parkway Drive o Europe, entre altres. El certamen que se celebrarà del divendres 5 al diumenge 7 de juliol ha anunciat avui les primeres 18 confirmacions del seu cartell.

Aquest primer avançament del festival mostra una aposta per a combinar bandes de rock dur clàssiques amb d'altres que encapçalen l'escena de mètal modern tant internacional com estatal. Un bon exemple d'això es reflecteix en els caps de cartell anunciats avui, on es troben clàssics com Deep Purple i Europe, i la banda de metalcore australiana Parkway Drive, un dels grans referents del gènere en la passada dècada.

En aquesta nova edició del Rock Fest, tampoc hi faltarà dosis de power mètal amb tres històrics del gènere com els alemanys Blind Guardian, els finlandesos Stratovarius i els italians Rhapsody of Fire ni tampoc altres músics clàssics com l'exManowar Ross The Boss, l'exguitarrista d'UFO i Scorpions Michael Schenker, ni altres renovadors internacionals del rock dur com Eclipse, Wolfmother, Massive Wagons o My Own Ghost. A més, tampoc hi faltarà una fornada important d'artistes estatals, on hi haurà bandes de thrash com Angelus Apatrida i Ktulu; propostes de mètal modern com les de Bourbon Kings, Cobardes, i el heavy clàssic d'Ankhara.
Arxivat a: Enderrock, festivals, Rock Fest, Deep Purple, Europe, Parkway Drive

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.