Estrenes

Gemma MAr rememora el passat a «Hi ha moments»

Estrenem en exclusiva el nou tema de la cantautora mallorquina amb la col·laboració d’Aina Zanoguera

| 04/01/2024 a les 12:30h

Gemma MAr al videoclip de «Hi ha moments»
Gemma MAr al videoclip de «Hi ha moments»
Darrere del nom artístic Gemma MAr hi ha la mallorquina Gemma Moyà Aguiló. Després de publicar diversos senzills, la cantautora va presentar el 2022 el seu primer àlbum d’estudi Les dues som una (Blau, 2022). Ara, MAr torna amb un nou tema en col·laboració amb Aina Zanoguera -qui acompanya també Clara Peya en la nova gira-: "Hi ha moments". L'escoltem en primícia i n'estrenem el videoclip.


Al ritme de la guitarra acústica i resseguint les veus entrellaçades de Gemma MAr i Aina Zanoguera, “Hi ha moments” rememora aquells instants de felicitat que passa amb amics, moments senzills en què gaudeix del present sense pensar en res més. Amb versos com “rialles fortes esclatant amb mals de panxa continuats” o “instants utòpics sense final ballant fins a quedar baldats”, la cantautora fa una oda a la quotidianitat compartida amb la gent que estima que és, al final, el que omple de felicitat el seu dia a dia. I així els ho agraeix: "I ara que vos tenc aquí, gràcies per ser el meu elixir".

El videoclip, dirigit per Marina Rueda, ensenya els moments que viu un grup d’amics, fent referència a les memòries de la cançó, combinats amb clips de la mateixa Gemma MAr cantant i tocant la guitarra. “Hi ha moments” busca ser un punt d’inflexió entre el primer disc de la mallorquina i el nou treball que ha estat preparant i gravant aquests últims mesos i que enguany veurà la llum.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, videoclips, Gemma MAr, aina zanoguera, edrbalears

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.