Estrenes

Alvert i Cooba es queden amb els «Cors» de les seves amigues

Estrenem en primícia el nou tema d'Alvert, que dona nom al seu futur primer disc

| 11/01/2024 a les 14:30h

Alvert
Alvert
Alvert és un dels artistes que Eufòria va impulsar des de la factoria. El maresmenc va participar-hi en la primera edició, però la seva precoç expulsió del concurs va fer que no pogués obtenir la visibilitat d'altres companys. Això no ha frenat Alvert a construir el seu propi projecte musical un cop tancada l'etapa eufòrica, i ara fa quasi un any, es va donar a conèixer amb temes com "Crema catalana" o l'estiuenca "Embolik", que va ser La cançó de l'estiu d'Enderrock 2023. Aquest 2024, l'engegarà amb un nou disc, Cors (Delirics, 2024), però avui, ens avancem i us presentem en primícia la cançó que dona nom al disc.


"Cors" és un tema que recupera els ritmes i els arranjaments del reggaeton que es facturaven a principis de la dècada del 2010, però que alhora pren referents actuals com Luna Ki, Bad Gyal i La Zowi. Amb la col·laboració de la cantant barcelonina Cooba, la cançó parla d'una ruptura amorosa des del despit, al pur estil "Despechá" (Rosalia). Amb certs aires venjatius, els dos artistes hi canten que a partir d'ara es refugiaran en els cors de les amigues amb versos com "Fem un perreíto amb les amigues i tu no ens treus del teu cap". 

El tema ha estat produït pel productor i membre del duet Iglú -guanyadors del Premi Cases de la Música del Sona9 2023- Marc Gelabert, i pel productor i baixista de Sexenni Pep Saula, qui ja havien produït els senzills anteriors de l'artista. Per la seva banda, el videoclip ha estat dirigit per Pilar Baradat i Albert Muns.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Alvert, Cooba, urban

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.