Les postals d'Els Catarres són portada

Amb el número de març es distribueix 'Ni un minut més', un sàmpler de Terratombats

| 05/03/2013 a les 12:00h

A pocs dies d'una nova edició dels Premis Enderrock, el número 209 de la revista arriba al quiosc. A més de les entrevistes amb els guanyadors la votació popular dels Premis Enderrock 2013, hi trobareu entrevistes a El Petit de Cal Eril, Bikimel, Senior i el Cor Brutal, Narcís Perich i Eric Fuentes, per descobrir les seves darreres novetats discogràfiques. La setmana vinent a la Casa Orlandai hi haurà una presentació molt especial d'aquest número de març: amb Els Catarres i Núria Feliu. Vols aconseguir una invitació doble?
  

El popular trio d’Aiguafreda Els Catarres torna a la palestra amb un segon àlbum amb melodies que atrapen com els souvenirs, records i vivències sentides: Postals (Música Global, 2013). Un disc que, com el sol ixent quan creua l’equador celeste, apareix amb l’equinocci de primavera. I ells són els protagonistes de la portada del número de març.

L’èxit de grups com Terratombats tira per terra els esquemes tradicionals en què s’ha mogut la rumba. La banda revelació de l’Anoia encarta amb Enderrock el sorprenent sàmpler Ni un minut més (EDR, 2013), del qual fa uns dies ja vam estrenar un tema a Enderrock.cat. És l’hora de la revolució per a una formació amb molt a dir, i amb les col·laboracions d’Albert PlaCesk Freixas i Raph Dumas.
El número de març també entrevista l'home de coure, Eric Fuentes, el bandautor maresmenc Narcís Perich, el valencià Senior i el Cor Brutal i Bikimel, que ha gestat el seu darrer disc a la Vall Farrera. El fotògraf Carles Rodríguez i la periodista Helena Morén han anat fins a Masoteres per entrevistar El Petit de Cal Eril i conèixer de primera mà el seu nou disc, La figura del buit (BankRobber). 

Els Catarres amb la Feliu 
El proper dimecres 13 de març, a les 7 de la tarda, a la Casa Orlandai de Barcelona el trio osonenc donarà algunes pistes del seu nou treball, Postals, que es podrà descarregar al seu web a partir del 21 de març. I ho faran molt ben acompanyants de Núria Feliu. El motiu? La cantant de Sants posa veu a un dels dotze nous temes de la banda, concretament a la cançó que porta per títol “Souvenirs”, que el mateix grup defineix com “tots aquells petits detalls i peripècies de viatges que per alguna raó guardem, i que sovint queden en res quan no tenim a prop la persona que els va fer especials”.  
Els Catarres expliquen que els venia molt de gust col·laborar amb Núria Feliu, a qui consideren la musa catalana de la chanson. De fet, la seva és una de les dues col·laboracions especials. L’altra la signa ni més ni menys que Tomeu Penya
En el marc de la conversa a la Casa Orlandai, que serà moderada pel periodista d’Enderrock Roger Palà, el grup interpretarà en directe un tema del seu nou disc. A més, a les 12 de la nit del 14 de març estrenarem en exclusiva el tema “Tokio” del seu nou disc.
Si vols aconseguir una invitació doble per a aquesta presentació, envia un correu electrònic a [email protected] amb el teu nom i cognoms, DNI i digue'ns una paraula que creguis que serveix per definir tant Els Catarres com Núria Feliu. Entre tots els que escriviu sortejarem les invitacions dobles. Sort!



Arxivat a: Enderrock