Copa Lotus guanya la XIII edició del Sona 9

Morgat Morgat s'endú el Premi Joventut i Llorer el Premi Èxit

| 18/11/2013 a les 22:28h

A la final de la XIII edició celebrada a la sala Apolo de Barcelona i davant un nombrós públic, la formació de Vilanova i la Geltrú, Copa Lotus, s'ha emportat el primer premi del Sona 9, i els grups Morgat Morgat i Llorer han rebut els premis Joventut i Èxit respectivament.
  Copa Lotus Foto: Xavier Mercadé

El Premi Sona 9 suposa l'enregistrament i edició d'un disc amb un productor professional, la gravació d'un videoclip, la portada de la revista  Enderrock  de l'agost del 2014 i una minigira de cinc concerts remunerats en festivals musicals com la Fira de Música al Carrer de Vila-seca, l’Acústica de Figueres o el Mercat de Música Viva de Vic. 

 Morgat Morgat Foto: Xavier Mercadé 
   
El segon classificat, Morgat Morgat, premi Joventut, tindrà l'oportunitat de gravar un CD/EP amb quatre cançons i farà una gira promocional de tres concerts. El tercer classificat, Llorer , premi Èxit, s'ha emportat 2.000 euros en material musical.
A la festa final del Sona 9 2013 també s'han pogut veure els directes de Coriolà i Empty Cage , premis Joventut i Sona 9 del 2012. Podeu reviure la final en aquesta galeria fotogràfica .

Llorer Foto: Xavier Mercadé
Arxivat a: Enderrock