El Curtcircuit torna el 2014

| 19/12/2013 a les 22:00h

The Pepper Pots, Mendetz, Manel, Las Migas, El Salao, Els Catarres, Josh Rouse i Anímic són els primers noms revelats per a la propera edició del Curtcircuit: aquest vespre Els Pets i Edu Font tanquen la primera cita d'una edició que tornarà el 2014.
 Els Pets Foto: Juan Miguel Morales

Avui amb l'actuació d'Edu Font i Els Pets a la sala Sidecar es tanca la primera edició del Curtcircuit, que aquest 2013 ha promogut actuacions a 37 sales d’arreu de Catalunya. Catorze ciutats de les quatre províncies de Catalunya han acollit concerts dobles amb un artista consolidat que ha apadrinat un grup emergent dins el panorama musical català. És una iniciativa impulsada per ASACC i Estrella Damm amb l’objectiu de reivindicar el paper de les sales i facilitar concerts i visibilitat a grups emergents.
L'organització ha aprofitat la cloenda per anunciar els primers caps de cartell del Curtcircuit 2014: un any que estarà protagonitzat per la diversitat d’estils, propostes i formats. El soul més combatiu vindrà de la mà de The Pepper Pots, i Mendetz aterraran amb la seva proposta de pop electrònic. Un dels grans noms del pop català, Manel, protagonitzarà un dels concerts més esperats després de l’èxit recollit a la seva darrera gira. El mestissatge flamenc estarà representat per Las Migas, una de les grans revelacions del flamenc català, i el cantaor José Antonio Martín Yáñez 'Salao', també hi serà. Els Catarres també hi participaran amb el seu repertori de pop-folk, de la mateixa manera que el cantant i compositor nord-americà Josh RouseAnímic.
Tots aquests grups ja consolidats i amb renom dins l’escena musical catalana seleccionaran la formació emergent que els acompanyarà al seu concert al Curtcircuit.
Arxivat a: Enderrock