Pere Tàpias & Copa Lotus: un retorn amb moto

Dissabte presenten el seu projecte conjunt a Vilanova i la Geltrú

| 02/10/2014 a les 15:00h

Després de més de deu anys de silenci discogràfic, l'irònic cantautor Pere Tàpias prepara el seu retorn als escenaris acompanyat dels també vilanovins Copa Lotus. Dissabte a l'Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú presenten el seu projecte conjunt.

Copa Lotus i Pere Tàpias Foto: Sergi Rigol

El jove quartet de pop Copa Lotus és la nova banda d'acompanyament del mític cantautor Pere Tàpias, o és un projecte conjunt? "
És un projecte totalment conjunt –assegura el cantant i guitarrista Marc Bala–. Ara bé, la personalitat tan singular de Tàpias fa que esdevingui, gairebé sense adonar-se'n, un frontman de l'hòstia. Teníem ganes de fer cançons plegats, això és tot. No hi havia res predeterminat ni calculat. La gent que escolti aquest EP veurà un Pere Tàpias que porta la veu cantant (mai més ben dit!). La seva essència inherent es manté intacta, però en un altre registre i un altre context. Vaja, que hem treballat com una banda."
Pere Tàpias & Copa Louts han gestat sis cançons noves que formaran part d'un 
espectacle que estrenaran oficialment el 4 d'octubre a l'Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú. "Estem treballant el repertori, perquè volem mostrar les noves cançons i també recuperar els greatest hits de la carrera de Tàpias. Serà en un format fidel al que ha estat el procés compositiu, i volem recuperar la complicitat que teníem al seu menjador, entre amics", anuncia Bala. Abans, però, faran una preestrena a El Tingladu, per la Festa Major de Vilanova i la Geltrú, que tindrà un to més festiu.

Arxivat a: Enderrock, copa lotus, pere tàpias