La gala dels Premis Enderrock reuneix 1.500 persones
Més de 1.500 persones han assistit a la desena Gala d’entrega dels Premis Enderrock a la sala Artèria de Barcelona. Enderrock TV us ofereix un reportatge amb les interioritats de la festa.
Hi actuaran DJ Raph Dumas, Els Pets, Mishima, Sanjosex, La Iaia, Biel Ballester Trio i Kaulakau amb Miguel Fernández
Seran partícips de la festa músics com La Pegatina, Feliu Ventura, Anna Roig, Joan Isaac, Carles Dénia, Obrint Pas, Pastora, Joan Colomo, Eric Fuentes, Mazoni, Rosa-Luxemburg, Miqui Puig, Marc Parrot o Bruno Oro. També s'encarregaran d'entregar premis les escriptores Agnès Rotger, Eva Santana i Llucia Ramis, el trio Destrio (Màrius Serra, Pere Mas i Gemma Ruiz), l'omnipresent Òscar Dalmau o els periodistes Pep Blay, Laia Ferré i Bibiana Ballbé.
Ja estan a la venda les entrades per als Premis Enderrock 2011
Ja s'ha fet pública la votació de crítica i públic, ja tenim presentador i ja sabem les actuacions que hi haurà. Ara comença el compte enrere per a la gran gala de la música catalana. Si voleu assistir a la desena edició dels Premis Enderrock, ja podeu comprar les vostres entrades anticipades per 5 euros.
El resultat detallat de la votació popular
Aquí teniu la llista amb els 10 classificats en cadascuna de les categories de la votació popular dels Premis Enderrock 2011. És el resultat dels vots efectuats en dues voltes de votacions: una primera tria general i una segona votació entre 10 finalistes.
Els Premis Enderrock 2011 de la crítica
Aquí teniu la llista amb els guanyadors i classificats en cadascuna de les categories de la votació de la crítica dels Premis Enderrock 2011.
La votació popular de pop-rock dels Premis Enderrock 2011
Crítica i votació popular sembla que s’hagin posat d’acord a l'hora de recalcar la bona feina d’uns clàssics, Els Pets. La votació popular tampoc no ha volgut passar per alt la feina ben feta als escenaris per part d'Els Amics de les Arts ni els mestres de la fusió: La Troba Kung-Fú.
Love Of Lesbian repeteixen premi per segon any
Els fruits del Sona 9 es veuen recollits en una nova edició dels Premis Enderrock. Només cal fer una ullada a la categoria de grup revelació, on s’han endut el premi els guanyadors de la darrera edició del concurs, La Iaia, seguits dels vencedors del 2009, Mine!. Es confirma que el que va opinar en el seu moment el jurat del concurs segueix la línia del que vol el públic.
Votació popular de cançó d'autor dels Premis Enderrock
És un regal doble que tant la crítica com el públic donin el mateix veredicte: Al marge d’un camí (BankRobber) catapulta Sanjosex entre els millors. La votació popular també ha volgut reconèixer la posada a escena del músic de cançó proposta Cesk Freixas i la manera de fer de Miquel Abras.
La votació popular de folk dels Premis Enderrock 2011
El millor grup i la millor lletra en l’àmbit de la música tradicional ha estat per a La Carrau, per la seva fusió de la música d’arrel amb el pop, la rumba, els ritmes tradicionals i l’electrònica. El millor disc ha estat per a un treball col·lectiu, Lo Carrilet de la Cava i les cançons de Josep Bo, i el directe per a Pep Gimeno ‘Botifarra’.
La votació popular dels Premis Jaç 2011
El millor disc de l’any segons els lectors de Jaç ha estat el Transplanet Species, de Miguel Fernández Quintet, enregistrat amb segell Fresh Sound New Talent. També han estat premiats Biel Ballester; Carme Canela i el guitarrista Jordi Matas, i Dave Holland amb el guitarrista flamenc Pepe Habichuela.
Amb les actuacions d'Els Pets, Mishima, Sanjosex, La Iaia, Kaulakau i Biel Ballester Trio
La música en directe serà una de les grans protagonistes de la gala dels Premis Enderrock, que se celebrarà el proper dilluns 14 de març a la sala Artèria Paral·lel. La banda sonora la posaran els grans protagonistes del passat 2010: Els Pets, Mishima, Sanjosex, La Iaia, Kaulakau i Biel Ballester Trio.
La festa se celebrarà el dilluns 14 de març
La gran gala dels Premis Enderrock continua prenent forma. El presentador del programa Divendres de Televisió de Catalunya (que ja ha traspassat la frontera dels 300 programes emesos), Xavi Coral, serà l'encarregat de conduir una nova gala de la música catalana.
El veredicte del públic es farà públic amb el número de març
Ja s'ha tancat la fase per votar en els Premis Enderrock 2011. Ara l'organització es disposa a fer el recompte de vots per veure quines formacions han estat considerades les millors del 2010 en cadascuna de les categories de la votació popular.
Ja hi has dit la teva?
Els Premis Enderrock tenen dues grans categories: la votació de la crítica i la tria del públic. Si fa uns mesos la crítica ja es va definir fa unes setmanes (va considerar Mishima, Sanjosex, Els Pets, Kaulakau, Standstill i Estúpida Erikah els millors discos del 2010), avui és la darrera oportunitat perquè el públic hi digui la seva.
Fins al 15 de febrer
Fins al proper 15 de febrer està oberta la votació popular dels Premis Enderrock 2011. A la segona ronda de votacions, el públic haurà de triar qui són els seus artistes favorits de l'any 2010. Podeu votar a www.enderrock.cat/premis
Sanjosex, Els Pets, Estúpida Erikah, Standstill i Kaulakau també guardonats
Ordre i aventura (Sones) de Mishima és el millor disc de l'any segons els Premis Enderrock de la crítica, que publica la revista aquest mes de gener. El grup encapçalat pel cantant i compositor David Carabén consolida així una trajectòria ascendent que no només té l'aval de la crítica musical del país, sinó d'un públic cada cop més nombrós que està omplint la seva extensa gira de concerts.
Pàgina 1 de 1
Azul al vídeo en directe «Diumenge al matí»
Azul al vídeo en directe «Diumenge al matí»
Estrenem en primícia el vídeo en directe del nou senzill d'Azul, «Diumenge al matí» | És el primer avançament del segon disc del sabadellenc, el primer treball cantat íntegrament en català
Subliminal al videoclip de «Bendita solteria»
Subliminal al videoclip de «Bendita solteria» | Imatge del videoclip
Estrenem en primícia el nou senzill del badaloní, «Bendita solteria»
Eduard Iniesta
Eduard Iniesta | Juan Miguel Morales
Estrenem en primícia el segon avançament del nou disc del músic barceloní, «Internautes»
La Tour de Carol i Yung Rajola
La Tour de Carol i Yung Rajola | Arxiu Vankiki Records
Estrenem la nova col·laboració entre La Tour de Carol i Yung Rajola, avançament del pròxim EP de la banda barcelonina 'XMI:3'