Actualitzat el 25/02/2016

Luar Na Lubre fora murs

L'emblemàtic grup de folk celebra el trentè aniversari al Tradicionàrius amb dos concerts

Un dels grups estel·lars de l'escena folk i celta gallega, Luar Na Lubre, ha celebrat els trenta anys de trajectòria amb l'àlbum Extra:mundi (Warner, 2015), que presentarà aquest 26 de febrer al CAT de Barcelona. Amb les entrades per a les 22 h esgotades, s'ha programat una altra actuació a les 19.30 h. 


Extra mundi
és la denominació llatina que els romans feien servir per referir-se als territoris que quedaven fora del seu imperi. I, més o menys, això és el que han fet Luar Na Lubre: explorar repertoris que queden fora del que han fet habitualment. Així, han interpretat i arranjat peces com la basca "Txoria Txori", la castellana "La molinera", o "La muixeranga" i "El rossinyol".

La formació actual de Luar Na Lubre la integren Bieito Romero (gaites, acordió i viola de roda), Paula Rey (veu), Xulio Varela (busuqui, veu i percussió), Eduardo Coma (violí), Paxti Bermúdez (bodhran, tambor, djembé), Pedro Valero (guitarra acústica), Xavier Ferreiro (percussió llatina i efectes) i Xan Cerqueiro (flautes).


Navega per les etiquetes

TradicionàriusLuar Na Lubre

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]