Actualitzat el 04/04/2017

Rumbes del nord i del sud

La VII Setmana de la Rumba Catalana, del 4 al 8 d'abril a Perpinyà

Perpinyà acull aquests dies una nova edició de la Setmana de la Rumba Catalana, que organitzen conjuntament la Casa Musical de la ciutat rossellonesa i l'Escola de Música Moderna de Girona. A diversos espais hi haurà exposicions, conferències... i sobretot concerts.
Detall del cartell de la Setmana de la Rumba Catalana 2017

Els actes de la Setmana a Perpinyà començaran aquest mateix dimarts 4 d'abril amb la inauguració al Vinochope a (18 h) de l'exposició fotogràfica de Pierre Parcé, que ha captat amb el seu objectiu i en blanc i negre el món de les festes gitanes, seguida de la conferència de l'estudiós Guy Bertrand, que dissertarà sobre el món de la rumba catalana i la seva situació respecte a altres tradicions de rumba al món. En l'àmbit formatiu, Diego Heredia Fernandez impartirà el 5 d'abril un taller d'iniciació al ball. 

Pel que fa als concerts, arrencaran el dimecres 5 d'abril al Vinochope amb l'acordionista Carles Belda (20 h), que presentarà en directe el seu treball lúdico-didàctic 24 rumbes per diatònic. El dijous 6 d'abril, a El Mediator, es podrà veure el combo barceloní Muchacho y los Sobrinos (21 h), seguit del DJ Tabasco Driver

El divendres 7 d'abril l'acció es desplaça a la seu de la Casa Musical amb un doble cartell: el grup del barri barceloní de Sants La Màlaga compartirà nit amb l'històric grup de Perpinyà Tekameli. Finalment, el dissabte 8 d'abril, també a la Casa Musicale, es podran escoltar dues agrupacions de banda i banda dels Pirineus i de generacions diverses: el nou grup rossellonès Lords of Rumba i els il·lustres veterans Patriarcas de la Rumba, rellançats als escenaris de la mà de l'emblemàtic Johnny Tarradellas.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]