Etiqueta girona

Clara Fiol i Joan Vallbona tanquen la gira Petiteses a Girona i Celrà

Actuaran dins del Circuit Folc els propers 29 i 30 d'abril

Els mallorquins Clara Fiol i Joan Vallbona passegen des del 2017 una proposta en què exploren músiques i paraules, on la guitarra elèctrica es fusiona amb els cants tradicionals. Els seus concerts a Girona i Celrà, que a la tardor van posposar-se, es faran finalment aquest cap de setmana.  

Jordi Molina estrena formació a la Casa de Cultura de Girona

El tenorista i compositor blanenc hi presentarà el seu nou quintet amb un concert antològic

Els Concerts dels Divendres, el cicle d'actuacions de proximitat a la Casa de Cultura de Girona, s'obre aquest 4 de març amb l'actuació del tenorista i compostior Jordi Molina (20 h), que presentarà amb un nou quintet un repertori basat en composcions dels darrers discos i arranjaments de cançons tradicionals.

Tardor folk i glosadora

El nou Foment de Girona programa concerts d'arrel, punts de trobada i tallers intensius

El Foment de Girona és un nou complex cultural que per aquesta tardor ha confeccionat una programació, tant de concert com d'escola, molt vinculada amb la música d'arrel tradicional. Germà Negre, Belda i Arnella, Romaní i L'Agència secreta de les paraules són algunes de les propostes per aquests mesos.

Mediterrània psicodèlica i distorsionada

Za! i la Transmegacobla, el 30 de gener a Girona i el 26 de febrer a Barcelona

Després d'inaugurar la darrera edició de la Fira Mediterrània de Manresa, l'espectacle que reuneix el duet insrumental Za! amb un quartet de cobla i el duo vocal Tarta Relena, es presentarà el 30 de gener a l'Auditori de Girona i el 26 de febrer a L'Auditori de Barcelona. 

Folk a la Casa de Cultura de Girona

Romaní obre aquest 4 de setembre la nova temporada de concerts a l'Auditori Viader

Aquesta tardor, la Casa de Cultura de Girona recupera alguns dels artistes que s'havien programar la primavera passada i incorpora noves propostes. Entre altres, i en l'àmbit de la música d'arrel, s'hi podrà escoltar Romaní, Tarta Relena, Pedro Burruezo, Criatures, JazzCat i Tecum Terra.

Vendaval mundial

Els Berros de la Cort presenten el disc Torb a Girona

Aquest 25 d'octubre Els Berros de la Cort publiquen Torb (Segell Microscopi, 2019), el quart treball i el primer amb composicions pròpies. Després de passar per la Fira Mediterrània, aquest dissabte 26 el presentaran a les Fires de Sant Narcís de Girona (escenari Sant Feliu, 22 h).  

Neix Rumbesca

La Setmana de la Rumba a Girona canvia el nom i amplia el radi d'acció a pobles veïns

La Setmana de la Rumba a Girona, que se celebra des de ja fa uns anys, canvia enguany de nom. Passa a dir-se Rumbesca i programa activitats a diversos barris de la ciutat i també a alguns pobles veïns, com una eina de suport per la Candidatura de la Rumba a la Unesco. 

Rumbes del nord i del sud

La VII Setmana de la Rumba Catalana, del 4 al 8 d'abril a Perpinyà

Perpinyà acull aquests dies una nova edició de la Setmana de la Rumba Catalana, que organitzen conjuntament la Casa Musical de la ciutat rossellonesa i l'Escola de Música Moderna de Girona. A diversos espais hi haurà exposicions, conferències... i sobretot concerts.

Folk transfronterer a Girona

El Festival Undàrius, del 2 al 5 de juliol

Undàrius és un festival d'estiu dedicat a les cultures populars i tradicionals catalanes i occitanes que se celebra a Girona del 2 al 5 de juliol. Amb vocació transfronterera però alhora obert a altres tradicions, es vol consolidar dins l'oferta cultural entre Barcelona i Tolosa gràcies a la seva privilegiada situació. 
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]