Actualitzat el 18/06/2017

Cal Ninyo a la fresca

La terrassa del centre santboià organitza quatre sessions de folk aquest estiu

Ja fa uns quants hiverns que Cal Ninyo, a Sant Boi de Llobregat, acull el festival Rubrifolkum, el Tradicionàrius del Baix Llobregat. I ara acull també el Rubrifolkum Platja, un petit cicle d'actuacions a la terrassa amb folk de categoria: Carles Belda, Criatures, Foc de Camp i Coses.

Els Coses tancaran el Rubrifolkum Platja de Cal Ninyo a Sant Boi de Llobregat

L'hiperactiu acordionista vallesà Carles Belda serà l'encarregat d'obrir el Rubrifolkum Platja, el dijous 22 de juny. Una setmana després, el 29 de juny, serà el torn de Criatures, el duo format pel graller Ivó Jordà i l'acordionista Marçal Ramon, guanyadors del IX Concurs Sons de la Mediterrània. El 7 de juliol es podrà escoltar el grup Foc de Camp, format pel guitarrista Ciscu Cardona, l'acordionista Pau Vinyoles, el tenorista Magí Canyelles i la cantant Rosa Martínez Sellarès, amb un repertori extret dels cançoners populars d'arreu dels Països Catalans. Finalment, el 13 de juliol hi haurà els Coses, un cantautor de tres caps: Jordi Fàbregas, Ton Rulló i Miquel Estrada.

Tots els concerts a la terrassa de Cal Ninyo començaran a les 20.30 h, i l'entrada és de 3 euros.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]