Etiqueta rubrifolkum

El Rubrifolkum deixa l'hivern enrere

L'onzena edició del cicle folk de Sant Boi de Llobregat es farà del 2 al 4 de juny

El Rubrifolkum, el Tradicionàrius del Baix Llobregat, es presenta enguany una mica més tard del que era habitual, amb noves dates, nous espais i nous formats. Es farà del 2 al 4 de juny, i s'hi podran escoltar algunes de les propostes emergents que estan renovant la música folk i d'arrel catalana. 

Un Rubrifolkum especial

La desena edició del Tradicionàrius al Baix Llobregat, del 5 al 7 de març a Sant Boi de Llobregat

El Rubrifolkum, el Tradicionàrius del Baix Llobregat, arriba a la desena edició. Deu anys programant folk de primera a Sant Boi. Per celebrar-ho, entre el dijous 5 i el dissabte 7 de març passaran pel festival alguns dels músics que hi han deixat petjada.

Rubrifolkum violeta

Mercedes Peón i la reflexió sobre dones i música, al festival de Sant Boi de Llobregat

El Rubrifolkum, el Tradicionàrius del Baix Llobregat, celebrarà la novena edició a Sant Boi de Llobregat els dies 7, 8 i 9 de març. A més d'activitats emblemàtiques com el Cercatasques, enguany hi haurà música aragonesa i gallega. I accent eminentment femení, amb Mercedes Peón com a plat fort.

Mandolines i retorns sonats al Rubrifolkum

El Tradicionàrius del Baix Llobregat, del 8 al 10 de març a Sant Boi de Llobregat

Ja s'acosta una nova edició, la vuitena, del Rubrifolkum, el Tradicionàrius del Baix Llobregat. El multiinstrumentista gallec Fernando Barroso i el retorn del grup santboià de folk psicodèlic Qui Hi Ha? són alguns dels punts d'interès d'una programació que omplirà de folk diversos espais de Sant Boi.

Cal Ninyo a la fresca

La terrassa del centre santboià organitza quatre sessions de folk aquest estiu

Ja fa uns quants hiverns que Cal Ninyo, a Sant Boi de Llobregat, acull el festival Rubrifolkum, el Tradicionàrius del Baix Llobregat. I ara acull també el Rubrifolkum Platja, un petit cicle d'actuacions a la terrassa amb folk de categoria: Carles Belda, Criatures, Foc de Camp i Coses.

Fars i bars

El 7è Rubrifolkum de Sant Boi de Llobregat, del 8 a l'11 de març

Fa uns dies avançàvem que l'irlandès Jarlath Henderson actuaria al proper festival Rubrifolkum de Sant Boi, el Tradicionàrius del Baix Llobregat. I avui us detallem la resta de la programació, on no falten la glosa pels bars del barri vell, el folk occità... i la música dels fars, és a dir, dels extrems de la terra. 

Jarlath Henderson, al VII Rubrifolkum

El Tradicionàrius del Baix Llobregat, el 10 i l'11 de març

El Rubrifolkum, el festival de Sant Boi de Llobregat associat al Tradicionàrius, celebrarà la setena edició amb dues nits de concerts, el divendres 10 i el dissabte 11 de març. De moment ja s'ha donat a conèixer el nom d'un dels participants: el gaiter i cantant irlandès Jarlath Henderson

A la vora del riu vermell...

El VI Rubrifolkum, de l'11 al 13 de març a Sant Boi de Llobregat

El Rubrifolkum, el Tradicionàrius del Baix Llobregat, ja fa sis anys que programa i anima l'escena folk a la vora d'aquest riu que el romans van anomenar Vermell, que històricament ha regat horts i camps i que avui mira d'avançar entre fàbriques i carreteres... La sisena edició, el proper cap de setmana a Cal Ninyo.
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]