Actualitzat el 01/03/2018

Cants i diatònics per la llibertat

Corrandes són Corrandes i Guillem Anguera, aquest 2 de març al Tradicionàrius

Doble sessió de música d'arrel aquest divendres 2 de març al Tradicionàrius amb el grup de cançó improvisada Corrandes són Corrandes i l'acordionista Guillem Anguera. Es reivindicarà la llibertat d'expressió i hi haurà sorpreses.
Corrandes són Corrandes, al final de l'actuació a la passada Fira Mediterrània. Foto: Arxiu del grup

El grup del Vallès Occidental Corrandes són Corrandes presentarà Lligadetes amb un fil (Temps Record, 2017), el seu primer disc, barrejant algunes de les lletres del treball amb versos improvisats sobre les reivindicacions de llibertat d'expressió, especialment atacada els últims dies, i de llibertat en general. I avisen que hi haurà alguna col·laboració sorpresa... Anaís Falcó (veu, improvisació, violí i percussions), Christian Simelio (veu i improvisació), Gerard Díaz (acordió diatònic, contrabaix, percussió i veu) i Marc Torrent (guitarró, viola de roda, guitarra i veu) prometen bones dosis de sàtira, humor i música tradicional. 

La segona part de la vetllada la protagonitzarà l'acordionista del Baix Camp Guillem Anguera, que presentarà el disc de composicions pròpies 14 km (DNDiskak, 2017) acompanyat d'Albert Carbonell (violí), Hector Beberide (mandolina, busuqui i guitarra), Jorge Varela (piano), Isidre Sans (baix elèctric) i David Rincón (percussió).

Aixó sona la peça que dona títol al disc, ambientada en els 14 quilòmetres de l'entorn més immediat i entranyable del músic al Baix Camp:

 

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]